Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul H Pipera Lake

A.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 3 decembrie 2020

Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe extinde colaborarea cu Global Vision. Adiţional administrării clădirii de birouri H Victoriei 109, Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidenţial H Pipera Lake, transmite un comunicat de presă.

În linie cu serviciile similare disponibile pe segmentul rezidenţial premium, Hagag Development Europe va asigura, prin intermediul Global Vision, gestionarea eficientă ale clădirilor şi spaţiilor comune din interiorul complexului, operaţiunile de întreţinere tehnică, implementarea procedurilor de siguranţă şi securitate, precum şi serviciile de curăţenie. Astfel, dezvoltatorul completează portofoliul de servicii premium exclusive dedicate proiectului, precum cele de tip full- service concierge 24/7 sau facilităţile de plată pentru clienţi (finanţarea achiziţiilor în rate direct la dezvoltator).

"Global Vison este una dintre cele mai proeminente platforme de servicii integrate dedicate sectorului de real estate din România, cu experienţă relevantă în toate segmentele pieţei. Experienţele de până acum nu fac decât să ne confirme că am pornit la drum alături de un colaborator de încredere care împărtăşeşte responsabilitatea şi grija faţă de proiectele pe care le dezvoltăm, precum şi valorile brandului nostru. Inovaţia şi excelenţa sunt epicentrul proiectelor Hagag Development Europe şi am certitudinea că Global Vision deţine expertiza necesară pentru a materializa viziunea noastră. Extinderea mandatului iniţial şi predarea în administrare a proiectului H Pipera Lake reprezintă confirmarea promisiunii noastre de a oferi servicii unice în piaţă, în special pentru segmentul rezidenţial mediu, menite să sporească gradul de confort şi siguranţă al clienţilor noştri.", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group

"Apreciem şi suntem onoraţi de încrederea acordată de Hagag Development odată cu extinderea parteneriatului pentru serviciile de property management, în amplul proiect rezidenţial H Pipera Lake. Acest moment marchează succesul strategiei Global Vision de a oferi servicii complete de real estate clienţilor noştri, maximizând astfel calitatea şi eficienţa operaţiunilor. Colaborarea cu Hagag Development este menită să îndeplinească principalul obiectiv de a pune la dispoziţia viitorilor locatari un grad superior de confort prin adresarea rapidă a nevoilor lor şi rezolvarea promptă a solicitărilor transmise echipelor noastre, printr-o platformă virtuală. Este primul pas pentru a reuşi în viitor să creăm un serviciu care să aducă laolaltă tehnologia şi expertiza echipelor Global Vision, pentru a crea un sistem performant de intuitive home şi anticipare a nevoilor rezidenţilor.", a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

H Pipera Lake este gândit şi dezvoltat în baza conceptului gated community şi se adresează clienţilor care sunt în cautarea unei locuinţe moderne, departe de agitaţia oraşului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieţi urbane. Lucrările de construcţie aferente fazei I avansează în ritm alert şi în deplină siguranţă, urmând a fi finalizate în ultima parte a anului viitor. Din totalul de 5 clădiri, respectiv 435 de apartamente disponibile în etapa I, primele trei imobile construite înregistrează în prezent un grad de ocupare de 80%, la care se adaugă alţi 30% pentru blocurile 4 şi 5. Încadrat în categoria affordable living, proiectul este dezvoltat în linie cu valorile şi filosofia brandului şi dispune de finisaje premium, materiale de construcţie şi execuţie de înaltă calitate, suprafeţe extinse şi numeroase facilităţi precum zonă de promedă, spaţii verzi generoase, spaţii comerciale în interiorul complexului, dar şi facilităţi extra care derivă din amplasamentul în zona de nord a capitalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb