GRAMPET donează Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti un aparat de testare de Coronavirus şi 1.000 de kituri

C.P.
Companii / 3 iunie 2020

GRAMPET donează Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti un aparat de testare de Coronavirus şi 1.000 de kituri

Grupul GRAMPET continuă campania lansată în luna mai şi donează unul din cele 10 aparate de testare COVID-19 unui spital de copii, respectiv Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti, împreună cu 1.000 de kituri de testare.

Aparatul de ultimă generaţie tip eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer, care are o viteză de procesare a 86 de teste pe oră şi poate genera rezultatele în 18 minute, a fost instalat şi calibrat în laboratorul spitalului, în cursul acestei dimineţi.

În urmă cu o lună, o donaţie similară a ajuns la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

"Încă de la începutul crizei medicale am înţeles că testarea în masă este singurul mod prin care putem controla răspândirea acestui virus, cel puţin până ce vom avea un vaccin", spune Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET. "Am achiziţionat 10 astfel de aparate certificate de Ministerul Sănătăţii din China, împreună cu 10.000 de kituri de testare, pe care am început să le distribuim în centrele în care ne desfăşurăm activitatea la nivel naţional. De această dată, ne-am îndreptat atenţia către un spital de copii, în contextul în care primim din ce în ce mai multe semnale de la nivel internaţional că acest virus nu este atât de inofensiv în privinţa copiilor pe cât se credea la început, ci dimpotrivă".

Până acum, Grupul GRAMPET a donat câte un aparat eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer şi 1.000 de kituri de testare Direcţiilor de Sănătate Publică din Deva, Iaşi şi Galaţi, Spitalelor Clinice Judeţene de Urgenţă din Craiova şi Constanţa, precum şi Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din Debreţin - Ungaria. În acest moment, grupul analizează care sunt zonele din ţară unde este cea mai mare nevoie pentru a face următoarele două donaţii.

Totodată, Grupul GRAMPET a donat câte 9.000 de măşti de protecţie Muzeului Naţional de Artă şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb