Grecia face obligatorie vaccinarea pentru angajaţii din domeniul sanitar

S.B.
Internaţional / 12 iulie 2021

Grecia face obligatorie vaccinarea pentru angajaţii din domeniul sanitar

Vaccinarea împotriva COVID-19 devine obligatorie în Grecia pentru îngrijitorii de la căminele de bătrâni şi personalul sanitar din centrele publice şi private în contextul în care infecţiile în ţară continuă să crească, a anunţat luni premierul elen Kyriakos Mitsotakis, informează Agerpres.

Şeful guvernului de la Atena a subliniat că doar persoanele vaccinate pot beneficia de deschiderea industriei hoteliere şi de cea a ospitalităţii, într-un efort al autorităţilor de a obţine imunitatea de grup până în toamnă.

Personalul din căminele de bătrâni care nu s-a vaccinat până în prezent va trebui să o facă imediat sau va fi suspendat începând cu 16 august, în timp ce personalul sanitar urmează să fie vaccinat începând cu data de 1 septembrie.

Mitsotakis a anunţat de asemenea noi restricţii pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Astfel, doar clienţii vaccinaţi vor avea acces în interior în baruri, cinematografe, teatre şi alte spaţii închise.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Aceste masuri nu mai sunt doar incalcari grave ale drepturilor omului garantate de Constitutia Greciei, ci pur si simplu reprezinta sclavie totala si genocid la adresa populatiei elene! Practic, aceste Iude criminale nu lasa decat o singura alternativa propriei populatii: Revolutia, urmata imediat de masacrarea legitima a Iudelor conducatoare!

    1. Bai Tzepesh, probabil eshti un pisholcos speriat shi isteric care n-a tzinut in viatza lui o arma in mana, d'apai sa shi traga cu ea....

      Dupa ce ca esti analfabet si epileptic, mai esti si rupt in cur, din toate punctele de vedere! Saraca de ma-ta, la ce-a putut da nastere!

    pacat!

    o mica rectificare: serurile anti-covid nu sunt vaccinuri!  

    Sunt terapii genice bazate pe factori mutageni.  

    Ala nu e vaccin...

    si trebuie sa fii nebun sa te injectezi cu un ser experimental pana nu au trecut minim 5 sau 10 ani sa vezi ce au patit altii.  

    1. E un genocid intenționat și instituie măsuri de discriminare fără precedent. Aceste măsuri sunt absolut premeditate și constituie primul pas spre generalizarea vaccinării obligatorii.

      Revoluția nu poate reuși fără ajutorul unor membri ai sistemului actual. De altfel, rezoluțiile reușite au foat susținute de oamenii vechiului regim: 1789, 1830, 1917. Majoritatea rezoluțiilor au eșuat: 1820, 1848, 1863, 1871, 1905, etc.  

      2022 - anul marilor revolte.

      pana una alta ...sa ne pregatim in alta parte.... WEF si Klaus Schwab in aprox. 2 luni vor ataca sistemul global de comunicatii (internetul).

      M-am referit la revoluțiile reușite. Din păcate, după succesul acestora, puterea a fost preluată de oamenii fostului regim, cum s-a întâmplat în perioada 1815-1848.

      De altfel, chiar și Revoluția din 1848-49, în general eșuată, a fost condusă de fiii celor din sistemul de atunci-vechiul regim. 

      Privacy

      Sign in 

      Faptul că cea mai mare bancă de stat din Rusia este partenerul oficial al exerciţiului globaliştilor “Cyber Polygon” poate fi dovada că Putin face parte din “Marea Resetare Mondială" sau din tabăra globalizării. 

      Pe 9 iulie 2021, a avut loc evenimentul “Cyber Polygon” al organizaţiei globaliste Forumul Economic Mondial. Site-ul oficial este acesta: cyberpolygon.com. “Cyber Polygon” este un exerciţiu al globaliştilor, din iulie 2021 – menit să simuleze un “atac cibernetic devastator”! Acesta va fi dezastrul planificat pentru perioada următoare? Probabil că da!!! 

      Acest exerciţiu – Cyber Polygon – este un “joc de război” menit să simuleze un atac cibernetic asupra infrastructurii vitale, care ar duce la închiderea lanțului global de aprovizionare sau, cel puțin, a lanțurilor de aprovizionare din anumite țări. De ce acest exerciţiu al globaliştilor? Care e scopul lui? 

      Există o tendință ciudată de care mulți din mass-media independentă a observat-o de-a lungul anilor: aproape fiecare catastrofă majoră provocată de om, în SUA și în multe alte părți ale lumii, a fost precedată în ultimele câteva decenii de un “exercițiu” guvernamental sau global. Aceste exerciții și jocuri de război tind să imite exact dezastrul care va avea loc în perioada următoare. Uneori, exercițiile simulate de dezastru și evenimentele reale se întâmplă în același timp. Să ne aducem aminte, de exemplu, de nenumăratele exerciţii din 2000 şi 2001 care simulau un atac aerian asupra unor clădiri importante din SUA, înainte de evenimentul real – atacurile teroriste 9/11 de la New York. 

      Aşadar, nu rămâne decât să ne întrebăm: aceasta va fi următoarea criză de care au nevoie globaliştii pentru a-şi atinge obiectivele din Marea Resetare? Un atac cibernetic masiv? 

      Dacă ne uităm la participanţii şi partenerii acestui exerciţiu Cyber Polygon (cyberpolygon.com/participants -and-partners/), observăm că unele dintre ele reprezintă instituţii şi companii din Rusia, ca, de exemplu, SBERBANK, cea mai mare bancă a Rusiei, care a pus la dispoziție întreaga înregistrarea a conferinței chiar înaintea organizatorilor. SBERBANK deține aproape o treime din activele agregate din sectorul bancar rusesc; principalul acționar al acestei bănci este Guvernul Federației Ruse, reprezentat de Ministerul de Finanțe. 

      Alte firme ruseşti partenere ale acestui eveniment globalist sunt: Agenția oficială de presă a Rusiei TASS, televiziunea rusească NTV, Grupul Mail.ru, platforma rusă de Internet OZON, rețeaua rusească de supermarketuri HOFF, grupul rusesc de telecomunicații MTS. 

      Avem o nouă dovadă că Putin şi Rusia sunt de partea globalizării şi nu împotriva ei, cum s-a creat în mod fals ideea….sau există posibilitatea ca mama Rusie să simuleze aderarea la globalizare pentru a obține foloase politice și informativ-operative. 

      urmariti 23 Septembrie 2021.

      ;) 

      In Romania CERT-RO, SRI, SIE si STS ar trebui sa fie cu ochii cat cepele!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb