Grecia verifică certificatele de vaccinare emise de Bulgaria şi România din cauza suspiciunilor de fraudă

G.U.
Internaţional / 4 noiembrie 2021

Grecia verifică certificatele de vaccinare emise de Bulgaria şi România din cauza suspiciunilor de fraudă

Oficiali din Grecia anunţă că vaccinările cetăţenilor greci (rezidenţi permanenţi ai ţării), care par să fi fost făcute în străinătate, şi anume în Bulgaria şi România, au intrat sub lupa verificărilor, informează G4media.ro. În timp ce Bulgaria doboară record după record în fiecare zi la mortalitate în Uniunea Europeană şi înregistrează numere din patru cifre de noi cazuri de Covid-19, fiind ţara cu cei mai mulţi "negaţionişti", se înmulţesc reclamaţiile împotriva unor medici de familie care eliberează certificate de vaccinare cu datele unor cetăţeni care nu au primit doza corespunzătoare de vaccin, potrivit publicaţiei Skai.

În Bulgaria, procesul de vaccinare este realizat de medicii de familie (într-un mediu fără control - medicul este faţă în faţă cu pacientul, în timp ce în centrele de vaccinare sunt implicate în proces întotdeauna 6-7 persoane), ceea ce pare să fi dat posibilitatea anumitor persoane să comercializeze certificate fără vaccinare, lucru care a devenit cunoscut şi în Grecia.

Certificatele din Bulgaria sub lupă

Potrivit mărturiei unui "intermediar" difuzată de ERT, pentru suma de 300 de euro şi o scurtă vizită la Sofia, se poate obţine un certificat european de vaccinare.

În contextul modificărilor recente ale legislaţiei realizate de Ministerul Sănătăţii, există o prevedere pentru sancţiuni penale şi financiare grave în cazul unor acte ilegale legate de teste şi vaccinuri.

Relatările din presa străină

Atât în Bulgaria, cât şi în România au existat relatări ample despre cât de uşor se poate obţine un astfel de document în aceste ţări din vecinătatea Greciei.

Reclamaţiile sunt numeroase şi provin în principal din mărturiile unor medici care denunţă că pacienţii recunosc că au certificat, fără să fi fost vaccinaţi. Din 21 octombrie, cei care doresc să aibă acces în zone interioare, precum cafenele, hoteluri, săli de concert, muzee şi piscine, trebuie să prezinte "certificatul verde de vaccinare".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Acum nu e clar cine e mai idiot, jurnalistul care preia o tampenie sau polticianul care a generat tampenia. Sa spui despre procesul de vaccinare derulat pana acum prin medicii de familie ca e nesigur pentru ca nu asista mai multe persoane la el, stiind ca actul medical este secret si priveste doar pacientul si medicul curant, e o dovada clara de lichelism, cu interese care exced acest domeniu.

    Cum se face ca medicii nu reactioneaza? 

    Cum se face ca cel putin in RO, dupa datele INS, vaccinarea generala acopera in jur de 90% din populatie si s-a desfasurat prin medicii de familie?

    Ce e diferit acum fata de 60 de ani de practica?  

    1. observatie curajoasa, dar corecta!

      nu doar ca actul medical este secret, dar incalcarea secretului medical este un mod garantat de a pierde un proces de malpraxis.

      legislatie exista, doar ca ne facem ca am uitat de ea doar pentru ca luptam contra pandemiei. 

    exista dectectoare speciale care arata cine este vacinat si cine nu este vaccinat!!!

    ce atata gargara inutila; sa monteze dispozitivele rupte din filme sf!  

    ps: in caz ca nu stiti vaccinurile au o substanta de contrast ce apare pe un anumit filtru de verificare. - a nu se confunda cu substanta de contrast folosita la "raze"!!! 

    asta cum ca "secret medical / sau fals /sau adevar /" care cum cine se vaccineaza edegeaba! serurile au substanta speciala (care nu ec hiar atat de speciala) de contrast. 

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb