Grupul GTC numeşte doi membri în board

G.B
Companii / 15 decembrie 2021

Pedja Petronijevic şi Janos Gardai

Pedja Petronijevic şi Janos Gardai

Grupul GTC, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală şi de Est - care deţine complexul de birouri City Gate, precum şi clădirile Premium Plaza, Cascade şi Premium Point, în Bucureşti - anunţă numirea lui Pedjia Petronijevic în funcţia de Director de Dezvoltare şi a lui Janos Gardai, ca Director de Operaţiuni (COO), la nivel de grup, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Pedja Petronijevic, proaspăt numit în calitate de Director de Dezvoltare şi membru în Consiliul Director al GTC, s-a alăturat Grupului în 2008, ca Director Tehnic pentru Serbia. Încă din 2012, când a fost promovat în funcţia de Country Managing Director, Pedja Petronijevic a coordonat cu succes creşterea portofoliului companiei. În timpul mandatului său, GTC a finalizat construcţia a 10 proiecte de birouri în Belgrad, printre care FortyOne şi Green Heart şi a supravegheat buna desfăşurare a lucrărilor de construcţie pentru Ada Mall, un centru comercial modern, localizat în centrul Belgradului. Pedja Petronijevic a fost distins cu premiul pentru "Cel mai bun leadership al anului", în cadrul Galei CIJ, din 2017, pentru Serbia şi Europa de Sud-Est. Înainte de a se alătura echipei GTC, a supervizat operaţiunile companiei Mercury Engineering în Serbia. Pedja Petronijevic şi-a început cariera ca inginer de proiect pentru una dintre cele mai mari dezvoltări din Gaborone, Botswana, şi deţine o diplomă de masterat în ştiinţă şi tehnologie, de la Universitatea din Belgrad.

Janos Gardai, noul COO al companiei şi membru al Consiliului Director, a debutat în carieră în 1996, ca analist financiar la Autovill Rt. În perioada 1997 - 1999, a ocupat funcţiile de controlor financiar şi manager de raportare, în cadrul ERECO Rt. Ulterior, s-a alăturat companiei White Star Real Estate (AIG/Lincoln), unde, în ultimii 22 de ani, a fost implicat în toate aspectele activităţilor de afaceri imobiliare în diferite poziţii, începând de la Director Financiar, până la Director de Dezvoltare, Director General şi Country Partner. A condus şi a supervizat operaţiunile biroului din Ungaria, fiind implicat în dezvoltarea, administrarea proprietăţilor şi a activelor, precum şi în gestionarea achiziţiilor şi a noilor oportunităţi de afaceri. De-a lungul anilor, a administrat investiţii în valoare totală de 400 de milioane de euro. Janos Gardai este absolvent al Facultăţii de Contabilitate Corporativă din cadrul Colegiului de Finanţe şi Contabilitate.

"Sunt încântat să le urez bun venit în cadrul Consiliului Director al GTC acestor doi membri remarcabili, Pedja Petronijevic şi Janos Gardai, în calitate de Director de Dezvoltare şi, respectiv, Director de Operaţiuni. Pedja va sprijini dezvoltarea companiei noastre, pe viitor, iar Janos va superviza activităţile operaţionale. Aceste numiri se bazează pe vasta lor experienţă, calităţile de lideri şi cunoştinţele extinse la nivel de pieţe. Sunt încrezător că, astfel, GTC îşi va consolida poziţia în regiunea Europei Centrale şi de Est şi că, prin aportul lor, vom obţine noi succese, pe viitor", a declarat Yovav Carmi, Preşedintele Consiliului de Administraţie al GTC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb