Grupul Rădăcini construieşte proiectul rezidenţial Aviaţiei Tower

T.I.
Miscellanea #Construcţii / 18 septembrie 2018

Grupul Rădăcini construieşte proiectul rezidenţial Aviaţiei Tower

Grupul Rădăcini, prin divizia sa dedicată sectorului imobiliar Rădăcini Estate, construieşte proiectul rezidenţial premium Aviaţiei Tower în centrul celei mai importante zone de business din Bucureşti. Cu o valoare a investiţiei de 20 de milioane de euro, prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente şi va fi livrată în toamna anului 2019, conform comunicatului remis Redacţiei noastre.

Complexul rezidenţial este localizat vizavi de mall-ul Promenada, în imediata vecinătate a hotelului Marriott Courtyard şi a clădirilor de birouri clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Aceste zone au rămas în ultimii ani locaţiile cu cele mai mari creşteri înregistrate în ceea ce priveşte numărul de angajaţi din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajaţii care îşi desfăşoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentraţi în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu şi Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000).

Proiectele rezidenţiale poziţionate în zonele prime permit viitorilor locatari să beneficieze de toate facilităţile oraşului. O investiţie solidă este definită prin fluxul de chiriaşi generat de clădirile de birouri, dar şi prin accesul facil la metrou. Aviaţiei Tower by Rădăcini este poziţionat la o distanţă mai mică de 10 minute de staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera.

Conform comunicatului, Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele de portofoliu dezvoltate de arhitecţii firmei Vlad Simionescu & Asociaţii, premiată în 2014 ca fiind cel mai bun birou de arhitectură în cadrul galei CIJ Awards România. În plus, fondatorul său a făcut parte din echipa care a proiectat cea mai înaltă clădire din lume din secolul XX.

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcţia celor 134 de locuinţe, de la apartamente de 2 şi 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, şi 172 de locuri de parcare. Pentru lucrările de structură a fost contractată compania Conarg AG, una dintre cele mai mari companii româneşti, consacrată în domeniul construcţiilor rezidenţiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb