GTC investeşte peste 90 milioane euro într-un complex rezidenţial în Ungaria

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 iulie 2007

GTC Ungaria, filială a dezvoltatorului polonez de real estate Globe Trade Centre (GTC) care va aloca 500 milioane euro în proiecte imobiliare în România, investeşte peste 90 milioane euro într-un complex rezidenţial în Ungaria pe un teren de 61.000 metri pătraţi, a anunţat ieri compania.

Investiţia realizată de subsidiara din Ungaria a GTC se ridică la peste 90 milioane euro, din care 17,5 milioane în achiziţia terenului şi 75 milioane euro în dezvoltarea proiectului imobiliar. Complexul rezidenţial pentru clasa medie va fi construit în perioada 2009-2010 şi se va întinde pe o suprafaţă de 58.000 metri pătraţi.

Acesta este cel de-al treilea proiect al GTC în Ungaria, însă compania promite investiţii şi în spaţii de birouri. Investiţiile totale ale companiei poloneze în Ungaria se ridică la 494 milioane euro, iar portofoliul acoperă 331.000 metri pătraţi de teren pentru spaţii rezidenţiale şi clădiri de birouri.

Dezvoltatorul polonez de real, prin reprezentanţa din România, GTC Real Estate Investments România, investeşte circa 500 de milioane de euro în următorii trei ani în proiecte imobiliare în ţară. Preşedintele companiei Shimon Galon a declarat, citat de NewsIn, că GTC a achiziţionat deja şi va continua să cumpere terenuri pentru dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale.

GTC România este deţinută în proporţie de 94,6% de GTC Polonia. Compania a administrat în România, construirea, ocuparea şi vânzarea pentru clădirile de birouri Europa House şi America House, iar în prezent administrează proiectele rezidenţiale Green Dream Residence, Jasmine Park, Felicity. De asemenea, compania administrează proiectul comercial Galleria Bucharest, precum şi proiectele de birouri Aurora Business Park şi City Gate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb