Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume în al doilea trimestru al anului

A.P.
Comunicate de presă / 14 august 2020

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume în al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat în al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri în întreaga lume decât oricare altă companie. Compania a livrat, în această perioadă, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai puţine faţă de rezultatele anuale înregistrate până în prezent, conform unui studiu Canalys, anunţă compania de telefonie mobilă printr-un comunicat de presă remis astăzi.

Acest rezultat remarcabil a generat numeroase remarci, atât în mass-media, cât şi în întreaga industrie.

Potrivit institutului de cercetare, în trimestrul al doilea al anului 2020, Huawei din regiunea CEE & Ţările Nordice a crescut cota de piaţă la 19,9%, comparativ cu 19,6% în primul trimestru al anului şi 19,5% în trimestrul al patrulea din 2019.

Investiţiile companiei în tehnologii inovatoare au jucat un rol important în atingerea acestor cifre. Compania îşi dezvoltă ecosistemul multidevice şi strategia Seamless AI life. Aceasta permite interconectarea şi partajarea capabilităţilor între toate dispozitivele din toate scenariile, inclusiv smartphone-uri. De altfel, Huawei continuă să inoveze cu servicii precum Huawei Mobile Service şi Huawei AppGallery, concepute pentru a le oferi utilizatorilor o experienţă personalizată şi superioară.

Conform une companii de cercetare, în iunie 2020, vânzările de smartphone-uri cu HMS au reprezentat 30% din rezultatele totale. Printre motivele care stau la baza acestei creşteri se numără popularitatea continuă a smartphone-urilor Huawei de top şi poziţia mai puternică a brandului pe piaţă.

Huawei se străduieşte să ofere soluţii inovatoare, atractive pentru orice utilizator. În ceea ce priveşte vânzările crescute de smartphone-uri cu HMS, existenţa Huawei AppGallery are o importanţă crucială. Această platformă oficială de distribuţie a aplicaţiilor oferă posibilităţi nelimitate pentru dispozitivele Huawei. AppGallery oferă 18 categorii de aplicaţii ce acoperă toate nevoile utilizatorilor, de la divertisment până la educaţie şi afaceri. Mai mult, Huawei oferă instrumentul de căutare Petal Search, alimentat de motorul de căutare Petal, acesta fiind unul dintre cele trei moduri prin care utilizatorii pot găsi şi descărca aplicaţii pe dispozitivele lor HMS.

Utilizatorii îşi doresc ca soluţiile tehnologice de astăzi nu doar să răspundă nevoilor lor, ci chiar să le anticipeze. Huawei depune toate eforturile pentru a satisface această cerere şi pentru a dezvolta produse şi servicii inovatoare de care să beneficieze utilizatorii finali şi care să revoluţioneze experienţa acestora.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Si se mai mira ca-i sanctioneaza trump.. pai merita, cum sa vinzi tu, o firma chinezeasca, mai multe telefoane decat Apple.. inseamna ca esti o firma a comunistilor, care trebuie distrusa spre bunastarea bunilor capitalisti americani!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb