Huawei lansează un nou smartwatch de fitness

J.P.
Comunicate de presă / 17 septembrie 2020

Huawei lansează un nou smartwatch de fitness

Huawei Consumer Business Group anunţă lansarea celui mai recent ceas de fitness, HUAWEI WATCH FIT. Primul ceas sport inteligent din portofoliul companiei, cu ecran dreptunghiular rotunjit, încurajează utilizatorii să atingă noi limite ale activităţii lor fizice, printr-o varietate de cursuri de fitness animate, moduri de antrenament şi funcţii ştiinţifice de monitorizare a sănătăţii. HUAWEI WATCH FIT va fi disponibil pe piaţa din România începând cu data de 18 septembrie, cu o ofertă specială de lansare. Timp de două săptămâni, dispozitivul va putea fi achiziţionat la un preţ special de 499 lei, preţul întreg recomandat al acestuia fiind de 699 lei, conform unui comunicat trimis redacţiei.

HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch Huawei care suportă un antrenor personal animat pentru 12 cursuri de antrenament, ce includ 44 de demonstraţii de postură. Orele de fitness animate le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de un antrenament personal individual, fără a fi nevoie de un smartphone sau de orice alt dispozitiv. Antrenamentul de forţă pe intervale scurte, antrenamentele abdominale şi alte exerciţii îi pot ajuta pe utilizatori să facă mişcare acasă, chiar dacă nu dispun de prea mult timp. În plus, "memento-urile pentru ridicare" le reamintesc utilizatorilor să rămână activi, determinându-i să se mişte dacă nu mai au activitate fizică pentru mai mult de trei minute.

Pentru cei care îşi doresc să îşi urmărească în detaliu performanţa, HUAWEI WATCH FIT suportă 96 de moduri de antrenament cu urmărire avansată a datelor. Cele 11 moduri de activităţi sportive profesioniste acoperă cele mai populare tipuri de exerciţii precum alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul şi multe altele. Celelalte 85 de moduri de antrenament precum fitness, dans, jocuri cu mingea, sporturi nautice, sporturi de iarnă şi sporturi extreme, acoperă activităţi diverse şi potrivite oricărui stil de viaţă, indiferent care sunt interesele atletice ale utilizatorilor. Aceştia pot selecta cu uşurinţă modul de antrenament preferat pentru a-şi înregistra performanţa, datorită senzorilor inteligenţi care detectează ritmul cardiac, intervalul ritmului cardiac, caloriile, timpul de antrenament şi alte date, mai arartă sursa citată.

Consumatorii sunt din ce în ce mai conectaţi cu datele şi informaţiile legate de starea lor de sănătate. Mulţi solicită funcţii complete de urmărire a sănătăţii, iar HUAWEI WATCH FIT oferă acest lucru prin monitorizarea ritmului cardiac, a somnului şi a saturaţiei oxigenului din sânge (SpO2).

Tehnologia Huawei de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen 4.0 îi permite ceasului să suporte monitorizarea inteligentă a ritmului cardiac pe fundal, afişând ritmul cardiac al utilizatorilor în repaus şi un infografic care arată cum s-a modificat ritmul cardiac al acestora în ultimele 24 de ore. De asemenea, oferă o funcţie de alertă pentru ritm cardiac anormal, care îi anunţă pe utilizatori atunci când ritmul cardiac în repaus este prea ridicat sau prea scăzut.

HUAWEI TruSleep 2.0 integrează în noul HUAWEI WATCH FIT monitorizarea etapelor de somn, monitorizarea ritmului cardiac în timp real, calitatea respiraţiei în timpul somnului şi analiza big data. Ceasul recunoaşte în mod inteligent momentele în care utilizatorul adoarme şi se trezeşte, folosind aceste date pentru o analiză complexă a somnului în diferite etape precum: somn uşor, somn profund, REM şi stare de veghe. Utilizând tehnologia AI de la Huawei, dispozitivul poate identifica cu precizie şase probleme tipice de somn: dificultăţi de adormire, somn superficial, nelinişte, trezire timpurie, prea multe vise şi un program neregulat de lucru şi odihnă. Folosind aceste date şi analize, HUAWEI WATCH FIT oferă sute de sugestii de îmbunătăţire a somnului şi servicii de somn personalizate. Graţie autonomiei de lungă durată a bateriei, utilizatorii îşi pot urmări somnul în fiecare noapte pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate.

Monitorizarea SpO2, a nivelului de stres şi gestionarea ciclului menstrual le oferă utilizatorilor toate datele de care au nevoie pentru a nu-şi face griji cu privire la starea de sănătate. Monitorizarea SpO2 ajută la urmărirea saturaţiei oxigenului din sânge, în timp ce monitorizarea nivelului de stres oferă sugestii de exerciţii de respiraţie care ajută la relaxare, iar gestionarea ciclului menstrual le ajută pe utilizatoare să înţeleagă cu precizie starea lor fizică şi să anticipeze ciclul menstrual.

HUAWEI WATCH FIT este primul ceas sport inteligent de la Huawei cu faţă dreptunghiulară rotunjită. Măsurând 1,64 inci, ecranul AMOLED HD mare, dar perfect proporţionat, le permite consumatorilor să se bucure de exerciţiile de fitness animate şi alte caracteristici unice. Datorită ramelor ultra-subţiri, utilizatorii se pot bucura de afişajul uimitor şi viu colorat, cu distrageri minime.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb