HUAWEI Mate 40 Pro, noul campion al DxOMark

A.P.
Comunicate de presă / 26 octombrie 2020

HUAWEI Mate 40 Pro, noul campion al DxOMark

HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei, ocupă primul loc în cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai bună cameră mobilă disponibilă pe piaţă, potrivit unui comunicat de presă.

Smartphone-ul, lansat în data de 22 octombrie, în cadrul unui eveniment internaţional, a primit un scor remarcabil de 136 de puncte, depăşindu-şi competitorii în materie de funcţii foto şi video. În timpul aceluiaşi eveniment, alături de seria HUAWEI Mate 40, au mai fost dezvăluite şi alte trei produse: PORSCHE DESIGN HUAWEI Watch GT 2, HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II şi HUAWEI Sound wireless Hi-Fi.

Cel mai recent smartphone de gamă, HUAWEI Mate 40 Pro, a fost testat de DxOMark şi evaluat ca fiind cel mai bun dispozitiv mobil pentru fotografie şi videografie disponibil în prezent pe piaţă, datorită funcţiilor sale spectaculoase precum senzorul de 1/1.28" şi obiectivul cu diafragmă f/1.9, senzorul de 20 MP cu pixeli mai mari şi camera cu teleobiectiv 5x.

Raportul de evaluare complet poate fi consultat aici: https://www.dxomark.com/huawei-mate-40-pro-camera-review-dynamic-range-monster/.

Seria HUAWEI Mate 40 are la bază ADN-ul seriei Mate. În ultimii opt ani, au existat 10 generaţii remarcabile de dispozitive din seria Mate, iar cele mai recente smartphone-uri vârf de gamă duc acum seria Mate pe noi culmi, graţie celei mai bune tehnologie din industrie. Experienţa de utilizare trece la un alt nivel, iar Huawei revoluţionează din nou fotografia şi videografia smartphone datorită investiţiilor puternice în cercetare şi dezvoltare. Seria Mate 40 este cea mai puternică din generaţia Mate de până acum.

PORSCHE DESIGN HUAWEI Watch GT 2, HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II şi HUAWEI Sound wireless Hi-Fi, noi produse care se alătură portofoliului Huawei

Cel mai recent ceas inteligent din familia HUAWEI WATCH GT 2 marchează cea mai recentă colaborare a Huawei cu Porsche Design. PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 este o combinaţie uimitoare a tehnologiei inovatoare Huawei şi a filosofiei de design Porsche Design, rezultând într-un aspect nou, care deschide următoarea eră a design-ului în categoria smartwatch.

Confortabili pentru a fi purtaţi întreaga zi datorită design-ului ergonomic, ochelarii HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II dispun de balamale flexibile din aliaj de titan pentru a conecta rama şi braţele, ceea ce oferă o experienţă de purtare mai confortabilă, chiar şi după o perioadă lungă de timp. HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II adoptă un design open-fit cu difuzoare open-fit pe braţul stâng şi drept. Acest design, combinat cu difuzoare ultra-subţiri de 128 mm de mare amplitudine, oferă cea mai bună experienţă stereo şi o calitate incredibilă a sunetului. Comparativ cu generaţia anterioară, amplitudinea a fost mărită 100% pentru a oferi o gamă vocală mai largă.

Boxa portabilă HUAWEI Sound wireless Hi-Fi, realizată de Huawei în parteneriat cu Devialet, reinventează percepţia tradiţională a sunetului şi creează o experienţă de ascultare fără compromisuri. Noul dispozitiv oferă trei difuzoare cu gamă completă, completate de tehnologia Devialet SPACE, capabilă să umple cu sunet un spaţiu de 360°. HUAWEI Sound X încorporează o multitudine de transmisii wireless de ultimă generaţie, acustică şi tehnologii audio, pentru o experienţă audio de ultimă oră. HUAWEI Sound poate fi conectată cu telefonul printr-o simplă atingere, această caracteristică OneHop Audio Sharing făcând posibil streaming-ul audio de înaltă rezoluţie printr-o rată de transmisie Bluethooth de trei ori mai mare decât cea standard.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb