IANCU CARACOTA, PNL "Angajaţi-fantomă şi-au primit salariile în avans de sărbători, însă Guvernul nu a catadicsit să dea şi pensiile în avans"

D.I
Politică / 6 aprilie 2018

Iancu Caracota (Sursa foto: Twitter)

Iancu Caracota (Sursa foto: Twitter)

Senatorul PNL Iancu Caracota critică decizia Executivului de a acorda salarii angajaţilor din Ministerul pentru Dialog Social, instituţie desfiinţată în luna ianuarie, se arată întzr-un comunicat, remis Redacţiei.

În document, senatorul precizează: "Încă o dată se dovedeşte că pentru Guvernul PSD-ALDE pensionarii sunt doar o masă de manevră. Altfel spus, administraţia centrală a hotărât să dea salarii în avans angajaţilor din ministere şi autorităţi centrale ce sunt înţesate de oamenii Puterii, «uitând» de pensionari, o categorie defavorizată a societăţii. Mai mult, fiinţează în continuare un minister (Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social) care, deşi nu mai face parte din actuala schemă guvernamentală, are încă angajaţi ce şi-au primit salariile în avans".

Prin intermediul documentului, parlamentarul liberal solicită Givernului explicaţii cu privire la recentele decizii de remunerare a anumitor categorii: "În calitate de senator solicit lămuriri clare din partea autorităţilor în privinţa motivului pentru care angajaţi-fantomă primesc, în continuare, salarii şi argumente serioase pentru care pensionarii nu au beneficiat de drepturile lor băneşti înainte de sărbătorile pascale, ca mulţi alţi bugetari. Argumentul premierului Viorica Dăncilă care a spus că «abia am terminat cu pensiile pe luna trecută şi este foarte greu să tipărim fluturaşii de pensie» mi se pare hilar şi total neserios pentru un prim-ministru.

Iancu Caracota îşi încheie mesajul, afirmând: "Constat că actuala guvernare dă dovadă în fiecare zi de iresponsabilitate şi ne arată faptul că nu are nici o proiecţie serioasă în privinţa calităţii vieţii românilor".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Astept cu speranta ca seriosul domn senator care - se vede pe figura -sufera de grija pensionarilor sa solicite imperios plata pensiilor cu 6 (sase ) luni inainte de toate sarbatorile religioase .Un pensionar inpresionat de altruismul domnului senator.Amin .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb