IGPR: 225 de persoane date în urmărire şi depistate în ultima săptămână

Laura Boico
Miscellanea / 14 mai 2016

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 225 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, potrivit unui comunicat de presă al IGPR.

În perioada 6 - 12 mai, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 137 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 90 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 88 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 69 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 5 situaţii existau emise sentinţe penale de internare.

Exemple: Un bărbat, de 30 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de omor a fost depistat, la data de 5 mai, în Floreşti, judeţul Giurgiu, de poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cel în cauză a fost încarcerat în Arestul D.G.P.M.B.

La data de 7 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti au depistat, pe raza localităţii Otopeni, un bărbat, de 28 de ani, din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au depistat, la data de 11 mai, un bărbat, de 20 de ani, din localitatea Hunedoara, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost încarcerat în Arestul Poliţiei Municipiului Deva.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb