ÎN 2020 Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor de 23%

G.U.
Companii / 22 martie 2021

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor de 23%

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica - centru de excelenţă medicală dedicat în totalitate pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare - a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 23%, comparativ cu anul 2019 şi o rată a veniturilor din servicii chirurgicale de 45%, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Cele mai accesate servicii medicale la Angiomedica au fost şi anul trecut intervenţiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablaţia şi chirurgia vasculară.

În contextul pandemiei de Covid-19, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a continuat să investească în aparatură medicală, dar şi în echipamente şi materiale sanitare pentru limitarea răspândirii virusului - o măsură ce continuă să fie prioritară şi în 2021. De asemenea, pentru a oferi pacienţilor tratament în condiţii de siguranţă deplină, s-a limitat accesul aparţinătorilor în Spital; internarea se realizează doar pe bază de test COVID-19 negativ, iar pacienţii sunt internaţi singuri în salon. Prin respectarea acestor măsuri de siguranţă, Spitalul Angiomedica a reuşit să ofere asistenţă medicală specializată unui număr mare de pacienţi la risc minim, notează sursa citată.

"Provocarea anului 2020 pentru noi a fost să-i facem pe pacienţi să înţeleagă faptul că riscul prezentat de bolile cardiovasculare este la fel de mare cu cel al infecţiei cu COVID-19. În acelaşi timp, ne bucurăm că aceştia au depăşit teama de a se prezenta la control medical şi au înţeles cât de importantă este monitorizarea realizată de un medic specializat. Astfel că, în pofida restricţiilor, pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-şi de multe ori viaţa. De asemenea, faptul că am obţinut acreditarea ANMCS de nivel II cu recomandări - cel mai înalt grad existent în prezent în România, confirmă încă o dată că suntem un spital premium în managementul calităţii serviciilor medicale ." a declarat Cecilia Covrig, Preşedintele CA al Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica.

Din dorinţa de a oferi cât mai multe facilităţi financiare pacienţilor săi, Spitalul Angiomedica a încheiat un parteneriat cu Casa Naţională de Asigurări a Marii Britanii (NHS). Astfel că, în premieră naţională pentru spaţiul medical privat, pacienţii rezidenţi în Marea Britanie (GB) şi care sunt asiguraţi ai NHS, pot beneficia de decontare a serviciilor medicale în cadrul spitalului Angiomedica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb