ÎN 2022 BMW intenţionează să angajeze 6.000 de persoane

G.B
Companii / 30 decembrie 2021

BMW intenţionează să angajeze 6.000 de persoane

Grupul german BMW intenţionează să creeze până la 6.000 de noi locuri de muncă anul viitor, pentru a se pregăti pentru cererea în creştere pentru vehiculele sale electrice, a declarat directorul executiv al producătorului auto cotidianului Muenchner Merkur, transmite Reuters, citată de news.ro.

"BMW este pe un drum foarte bun şi are fabricile pregătite pentru trecerea la maşinile electrice...De aceea ne vom mări forţa de muncă cu până la cinci procente anul viitor", a declarat Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW, într-un interviu publicat ieri.

BMW a vândut până acum peste un milion de vehicule electrice (EV) - inclusiv vehicule pur electrice şi hibride - şi intenţionează să atingă două milioane de vânzări de vehicule pur electrice până în 2025.

Având în vedere investiţiile în curs ale producătorilor de semiconductori, deficitul de semiconductori ar trebui să se termine într-un an, a spus CEO-ul BMW. "Mă aştept ca până la sfârşitul anului viitor să vedem o situaţie în mare măsură normală".

Zipse a spus că cererea de vehicule electrice este foarte mare. "I4-ul nostru este epuizat de luni de zile, la fel ca şi iX". i4 este o maşină executivă compactă electrică, iar iX este un SUV crossover de lux electric de dimensiuni medii. Anul viitor, BMW plănuieşte să introducă o versiune electrică a sedanului său de lux seria 7. "Nu va fi altfel acolo", a spus Zipse.

Producătorul auto urmăreşte ca cel puţin 50% din vânzările globale să fie complet electrice până în 2030, dar a avertizat că lipsa infrastructurii de încărcare a fost o barieră majoră în calea adoptării mai rapide de către consumatori a vehiculelor electrice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb