ÎN ACEST AN Portofoliul de active administrate de Cushman & Wakefield Echinox a crescut cu 28%

G.U.
Companii / 15 decembrie 2021

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox

Departamentul de Asset Services al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox şi-a crescut în acest an portofoliul de proprietăţi pe care le administrează cu 28%, ajungând la circa 500.000 metri pătraţi spaţii de birouri, logistică şi retail atât în Bucureşti, cât şi în ţară şi estimează un avans de 10-15% şi în 2022, conform unui comunicat remis redacţiei.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Administrăm astăzi cel mai diversificat portofoliu de active imobiliare, acoperind toate cele trei segmente comerciale, respectiv birouri, retail şi logistică. Creşterea din acest an a avut loc pe fondul atragerii de noi clienţi din sectorul de birouri şi de retail precum şi prin extinderea parcului logistic Logicor Mogosoaia. Mai mult decât oricând, proprietarii de clădiri au nevoie de un partener de încredere care să le acorde tot suportul pentru a-şi optimiza costurile şi să găsească cele mai bune soluţii la schimbările intervenite în activitatea chiriaşilor, cumpărătorilor etc."

Cele mai noi proiecte din portofoliul departamentului de Asset Services sunt Ţiriac Tower, dezvoltat de Ţiriac Imobiliare şi Floreasca Park, deţinută de Resolution Property şi Zeus Capital, precum şi Funshop Park Roşiorii de Vede şi Funshop Park Focşani, dezvoltate de Scallier.

Totodată, în acest an departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox s-a extins şi cu noi servicii prin furnizarea de consultanţă în vederea obţinerii certificatelor Covid Compliant, proiectele realizate fiind Floreasca Park, emag, Orhideea, Oregon Park, toate certificate Dekra Trusted Facility şi The Landmark certificat Safe Guard.

Acest tip de certificare atestă faptul că proprietarii au implementat toate normele de siguranţă, iar scopul acesteia este de a creşte gradul de interes şi încredere al angajaţilor de a reveni la birou, se menţionează în comunicat.

Departmentul de Asset Services include şi divizia de Corporate Facilities Management, care a atras, de asemenea, noi clienţi, astfel că în prezent Cushman & Wakefield are în portofoliu companii care ocupă în total 37.500 mp spaţii de birouri în Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi au peste 2.700 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb