ÎN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2021 Herbalife Nutrition raportează vânzări nete de 1,6 miliarde de dolari

G.B
Companii / 12 august 2021

Herbalife Nutrition raportează vânzări nete de 1,6 miliarde de dolari

Herbalife Nutrition a raportat vânzări nete în al doilea trimestru al anului 2021 de 1,6 miliarde de dolari, o creştere de 15% comparativ cu al doilea trimestru din 2020. Acesta a fost cel mai mare rezultat privind vânzările nete înregistrate într-un trimestru din istoria companiei şi reflectă strategia de creştere a acesteia şi evoluţia cererii de produse Herbalife Nutrition, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am avut o creştere de două cifre a vânzărilor nete pentru cel de-al patrulea trimestru consecutiv", a declarat John Agwunobi, Preşedinte şi CEO al Herbalife Nutrition. "Toate cele trei categorii principale de produse au înregistrat o creştere de două cifre, acestea incluzând categoria energie, sport şi fitness, care a crescut cu 45% faţă de anul anterior".

Cererea pentru întreaga gamă de produse de nutriţie ale Herbalife Nutrition a contribuit la o creştere de două cifre în peste 50 dintre pieţele companiei. La această creştere de 45% la categoria energie, sport şi fitness se adaugă şi categoria de nutriţie personalizată, ce include vitamine şi suplimente, care a înregistrat o creştere de 19%, în vreme ce categoria principală de produse pentru controlul greutăţii a crescut cu 12% în acest trimestru.

Cinci dintre cele şase regiuni în care este prezentă compania au înregistrat creşteri ale vânzărilor nete, patru dintre ele având o creştere de peste 20%. În America de Nord, vânzările nete au crescut cu 7% comparativ cu al doilea trimestru din 2020. Regiunea Asia Pacific a raportat un nou trimestru de creştere semnificativă, de 38% faţă de anul anterior, fiind condusă de India care a crescut cu 93% în acest trimestru faţă de T2 din 2020. Această evoluţie este o dovadă a eforturilor distribuitorilor pe măsură ce contextul pandemic continuă să afecteze regiunea Asia Pacific.

Mai mult, venitul net raportat pentru acest trimestru de 144 milioane de dolari a crescut cu 25% comparativ cu al doilea trimestru al anului 2020. Compania a raportat un venit net anual de 292 milioane de dolari.

"Indicatorul EBITDA ajustat pentru cel de-al doilea trimestru, în valoare de 262 milioane de dolari, a fost un record pentru cel de-al doilea trimestru consecutiv, rezultând într-un nivel EBITDA ajustat de peste 500 milioane de dolari în prima jumătate a anului", a declarat Alex Amezquita, Chief Financial Officer, Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutrition a observat un interes sporit pentru acest tip de afacere din partea tinerilor. Aproape două treimi dintre noii distribuitori şi clienţii privilegiaţi care s-au alăturat Herbalife Nutrition în al doilea trimestru au fost milenialii sau generaţia Z.

Estimările revizuite ale companiei pentru întregul an 2021 vizează o creştere a vânzărilor nete care se situează în intervalul 8,5% până la 12,5%, cu micşorarea punctului median cu 150 de puncte de bază comparativ cu estimările anterioare ale anului 2021. Compania a actualizat şi estimările privind EPS diluat ajustat3 pentru întregul an 2021, în intervalul 4,70 dolari - 5,10 dolari, crescând punctul median cu 0,05 dolari faţă de estimările anterioare pentru anul 2021. Agwunobi a adăugat: "Iniţiem estimările pentru întregul an 2021 pentru EBITDA ajustat3 în intervalul 875 milioane dolari - 935 milioane dolari, ceea ce subliniază profitabilitatea continuă a companiei şi fundamentează generarea fluxului de lichidităţi a activităţii noastre."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb