ÎN PERIOADA 19 - 21 SEPTEMBRIE Târgul Imobiliar Project Expo se va desfăşura la Sala Palatului

A.C.
Comunicate de presă #Imobiliare / 18 septembrie 2014

Târgul Imobiliar Project Expo se va desfăşura la Sala Palatului

Târgul Imobiliar Project Expo aduce la standurile sale companii care oferă garsoniere şi apartamente dedicate studenţilor în căutarea unui cămin provizoriu, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Oferta Târgului prezintă garsoniere de închiriat cu preţuri care pleacă de la 100 euro/lună.

La polul opus se află o vilă al cărui preţ de închiriere se ridică la 15.000 euro lunar. Casa cu 13 camere se află în zona Piaţa Victoriei din Capitală iar proprietarul este dispus să o şi vândă pentru 3,3 milioane euro.

Cea mai ieftina vilă are un preţ de 50.000 de euro şi se află în ansamblul Flamingo Park, în Corbeanca. Casa are 125 metri pătraţi, două dormitoare, un living şi trei băi. Dezvoltatorul oferă şi varianta unor rate cu avans zero şi o rată lunară de 350 euro pentru 25 de ani. Există şi posibilitatea plăţii unui avans care în mod automat va scădea cuantumul ratei, sau prelungirea duratei pe care se plăteşte această rată.

Vile oferă şi Sud Imobiliar Expert, care dă clienţilor posibilitatea de a-şi alege locuinţa ideală din cele peste 1000 de oferte pe care le are în portofoliu. De exemplu, în ansamblul New house villas se află case înşiruite, cu patru camere, 139 mp utili şi 90 mp teren la 79.000 euro. Aceeaşi companie oferă şi apartamente în mai multe complexuri rezidenţiale din zona de sud a Capitalei, cu preţuri care pleacă de la 20.000 euro. Tot în zona de sud se află şi Studio Plus Residence, un proiect imobiliar aflat la etapa cu numărul 7 şi care se desfăşoară pe un teren în suprafaţă totală de 10.000 mp şi va avea în componenţă un număr de şapte blocuri cu peste 400 de apartamente. Şi Cartierul Nou Rahova se va îmbogăţi cu un nou proiect rezidenţial. Astfel, lucrările de construcţie la ansamblul de locuinţe Dream Residence 5 vor începe în curând.

La capitolul lansări intră şi ISG RESIDENCE, cea mai nouă construcţie rezidenţială din zona Parcului Carol, în proximitatea staţiei de metrou Eroii Revoluţiei. Imobilul va avea un regim de înălţime de P+4E+5R - patru etaje şi al cincilea retras, parcare şi lift. Garsonierele au preţuri cuprinse între 44.000 euro şi 49.000 euro, iar apartamentele au preţuri care pleacă de la 59.000 euro şi suprafeţe de la 42 mp.

Ridicat în apropierea Parcului Tineretului din Bucureşti, ansamblul rezidenţial "The Park" este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi se află pentru prima oară la un târg imobiliar. Proiectul va cuprinde patru blocuri, cu 460 locuinţe. Prima clădire a fost deja dată în folosinţă şi include 69 de apartamente şi studio-uri, cu suprafeţe între 48 şi 108 metri pătraţi. Următoarele imobile vor fi finisate în următorii trei ani. Factura pentru încălzirea unui apartament cu două camere din "The Park" este de aproximativ 70 lei în sezonul rece. Noul proiect rezidenţial din Bucureşti va fi unul "verde", punându-se accentul pe consumul redus de energie. Printre măsurile luate de companie se numără iluminatul LED în spaţiile comune. De asemenea, fiecare apartament este dotat cu o centrală termică cu condensare, marca Viessmann şi poate include, la cerere, un sistem de control al temperaturii la interior prin intermediul unei aplicaţii numită Smart House. Cu ajutorul aplicaţiei utilizatorii pot controla centrală de la distanţă, prin intermediul unui smartphone. Suprafeţele locuinţelor sunt cuprinse între 48 şi 108 mp, preţurile începând de la 55.000 euro pentru o garsonieră, cu TVA inclus. Un apartament de două camere costă 75.000 euro, unul de trei 95.000 euro, în timp ce pentru patru camere un client trebuie să plătească 120.000 euro.

Tot în zona parcului Tineretului se află şi un imobil construit de către Magecon, care oferă apartamente de 2/3/4 camere la preţul de 850 euro/mp.

Şi Metropolitan Residence vine cu proiecte noi, în zone semicentrale. De exemplu Metropolitan Aviaţiei, care propune apartamente noi, decomandate, cu bucătăria închisă, cu suprafeţe mari (de la 67,6 mp până la 78,29 mp utili cu balcon pentru două camere, respectiv de la 94,23 mp la 120 mp utili cu balcon pentru trei camere, precum şi 138,44 mp utili cu balcon pentru duplexuri cu patru camere). Preţurile pleacă de la 97.000 euro şi ajung până la 199.000 euro pentru un duplex cu patru camere. Pentru clienţii middle-class acelaşi dezvoltator va construi alte două ansambluri rezidenţiale, unul în zona Theodor Pallady, lângă Policolor, unde preţul minim pentru o garsonieră este de 40.500 euro şi un altul în cartierul Apărătorii Patriei cu preţuri care pleacă de 42.500 euro.

La Târg, BRD - Groupe Societe Generale va prezenta la standul propriu, direct celor interesaţi, atât oferta proprie de credite imobiliare din gama "Habitat", cât şi creditele "Prima Casă".

Toate aceste oferte, dar şi multe altele, vor fi valabile doar pe perioada desfăşurării Târgului Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc la Sala Palatului în perioada 19-21 septembrie. Intrarea este liberă iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00 - 18:00 mâine şi sâmbătă, iar duminică 10:00-16:30.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb