ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI 2022 Agroland raportează venituri consolidate de 255,1 milioane de lei

F.D.
Piaţa de Capital / 25 noiembrie 2022

Agroland raportează venituri consolidate de 255,1 milioane de lei

Agroland Business System, grup antreprenorial românesc de retail, agricultură şi alimentaţie, raportează venituri consolidate de 255,1 milioane de lei în primele nouă luni din 2022, o creştere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un profit net de 3,6 milioane de lei, o scădere cu 53% comparativ cu primele nouă luni din 2021, ca urmare a creşterii rapide a costurilor şi investiţiile semnificative realizate de companie pe tot parcursul anului 2022, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Anul 2022 a reprezentat o perioadă plină de provocări, în care evenimentele externe au produs numeroase dezechilibre pe toate palierele societăţii. Cel mai important dintre acestea a fost izbucnirea războiului din Ucraina, care a influenţat toate cele trei divizii ale Agroland, agribusiness, retail şi food, însă în proporţii diferite. Divizia de agribusiness a fost influenţată de o criză a îngrăşămintelor şi pesticidelor, coroborată cu scăderea preţului recoltelor din acest an, din cauza produselor agricole importate din Ucraina la preţuri reduse. În ceea ce priveşte diviziile de retail şi food, impactul asupra acestora a fost generat în principal de majorarea preţului la utilităţi, care a pus o presiune semnificativă asupra marjelor. Pe de altă parte, un mediu caracterizat de instabilitate creează şi numeroase oportunităţi, care necesită un comportament pragmatic din partea companiilor. Astfel, am continuat investiţiile semnificative pe tot parcursul anului 2022, care au fost direcţionate către pregătirea fabricilor din Caransebeş şi Işalniţa pentru producţia de furaje, precum şi în pregătirea demarării producţiei de ouă lichide la Mihăileşti, pentru prima parte a anului 2023", a declarat Horia Cardoş, fondator şi CEO al Agroland Business System.

În primele nouă luni ale anului 2022, Grupul Agroland a operat 249 de magazine (20 MEGA şi 229 tradiţionale), cu trei mai multe decât la sfârşitul lui T3 2021. În ceea ce priveşte performanţa tuturor magazinelor proprii (incluzând performanţa magazinelor MEGA), aceasta a crescut semnificativ în T3 2022, ajungând la 18,1 milioane de lei, plus 41% faţă de T3 2021. Numărul de clienţi a crescut cu 24%, ajungând la peste 278.000 de clienţi care au vizitat magazinele Agroland Tradiţional şi MEGA în T3 2022 - rezultat firesc ca urmare a creşterii şi diversificării portofoliului de clienţi prin extinderea geografică realizată de companie, precum şi vizarea unor alte categorii de clienţi, în special clienţi pentru segmentul animale de companie.

Potrivit sursei citate, performanţa magazinelor MEGA în T3 2022 a crescut semnificativ, cu 110%, până la 8 milioane de lei, iar numărul de clienţi din cadrul acestor magazine a crescut cu 80%, până la peste 131.000 de clienţi. În ceea ce priveşte performanţa magazinelor tradiţionale Agroland şi Micul Fermier, aceasta a crescut cu 14% în T3 2022 comparativ cu T3 2021, vânzările nete au ajuns la 9,5 milioane de lei, iar numărul de clienţi a scăzut cu 3%, ajungând la aproape 138.000 de clienţi. Scăderea numărului total de clienţi în cadrul magazinelor tradiţionale reflectă strategia companiei din ultimii ani, de închidere a mai multor magazine tradiţionale, urmată, în majoritatea cazurilor, de deschiderea în aceleaşi oraşe de magazine MEGA, care preiau astfel fluxul de clienţi care efectuau cumpărături în magazinele tradiţionale.

La nivelul vânzărilor online, a fost înregistrată o creştere de 9%, ajungând la 2 milioane de lei în T3 2022. De asemenea, numărul clienţilor din online a crescut cu 76%, până la aproape 10.000 de clienţi, în timp ce valoarea medie a bonului fiscal pentru cumpărături online a fost cea mai ridicată de la începutul anului. Creşterea vânzărilor online se datorează faptului că departamentul online s-a reorganizat, în prezent dispunând de tehnologie hardware şi software mult mai avansată faţă de anul 2021, ceea ce permite eficientizarea proceselor cu privire la vânzările în mediul online.

Din punctul de vedere al veniturilor pe tip de produs, în primele nouă luni din 2022, cea mai mare creştere în valoare absolută a fost înregistrată la nivelul inputurilor, care au crescut cu 108%, ajungând la 56,5 milioane de lei. Produsele pet-food au înregistrat o creştere de 44%, ajungând la 22,1 milioane de lei, în timp ce vânzările de produse pentru ferme au crescut cu 114%, ajungând la 6 milioane de lei, iar vânzările de produse food, care reprezintă vânzarea ouălor de consum, a crescut cu 76%, ajungând la 10,7 milioane de lei. Categoria furaje şi concentrate, cu cea mai mare contribuţie la cifra de afaceri combinată, a înregistrat o creştere de 10%, până la 93 de milioane de lei. Vânzarea de pui de o zi a înregistrat o creştere de 8%, până la 52,8 milioane de lei.

Agroland Business System este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti începând cu data de 1 martie 2021 şi se tranzacţionează sub simbolul AG. În prezent, compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 114 milioane de lei, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 65 )

  1. altu care cu 10 zile inainte de 30 Sep ne spunea ca totul e in regula si vedem ca incheia Sep nu doar cu pierdere neta trimestriala, chiar pierdere operationala

    De altfel si in comunicatul de mai sus nu a gasit vreme sa ne anunte ca pe BVB ca reduce prognoza de la 13 la 3,6 milioane pentru sfarsitul anului!  

    1. In 2 ani dublează cifra de afaceri

      degeaba daca nu produce profit.

      deja se pun bazele unui profit mare

      creste marja dupa investitiile care vor fi puse la treaba 

      pana la profitul ala mare ne mananca sfiintii.

      raportul la 9 luni arata altfel si deocamdata arata realitatea. 

    O companie de top, din 2023 agroland va avea creștere importantă după investițiile masive din acest an

    250-300 Mio capitalizare-nu te auzeai de promovarea agresiva, dadea si gratuite, inventase apa calda in Bucuresti haha, chiar nu a ajuns inventia pe acolo. Acum 114 cu 3 si ceva profit. Te uiti pe grafic cade din copac de la listare, te uiti pe rezultate nu e de mirare, te uiti pe promovare si realizezi ce circ pump&dump a ajuns piata asta.

    1. La listare aveau venituri aproape jumătate față de cât au acum

      dar si profitul era mai mare decat acum cu 53%.

      undeva se pierd bani pe drum. 

    Asta da surpriza plăcută, știam de Caranseb s, dar mai este una la Ișalnița, Trec serios pe productie, creste maria profitului ezponential , e de bine, Bravo Horia Cardos și echipa

    1. Tu chiar esti genul care vede partea buna a lucrurilor! Bravo.

    performanţa magazinelor MEGA în T3 2022 a crescut semnificativ, cu 110%

    1. Ce inseamna performanta la tine? Ca cu 110% au crescut vanzarile, nu performanta. Iar si acel procent de 110 % nu e la acelasi numar de magazine, ci au fost aproape de 2 ori mai multe.

    toti postacii de mai sus lauda la greu firma...doar sunt platiti pentru asta..

    Bravo Cardos....excelent vizionar....un -60% a actiunii de la cotare.

    La mai mare...scadere de 60% e prea mica pt o asa companie valoroasa...hai asmutiti postacii... 

    1. Vedem ce investiții se fac și ce urmează , eu mă bucur că pot profita de preturi bune

      pai daca mai astepti o sa ai preturi si mai bune....FALIMENT

      Nu-l meritam, e o lumina, chiar o candela pe ch art :))

    Mare dezamagire la capitolul profit, nu ma asteptam la un rezultat atat de slab. Au facut varza bugetul pe partea de cheltuieli, la personal cheltuielile au fost mai mari cu 3 mil, la energie cu 800 mii, la dobanzi cu 1 mil etc. Mai apar erori, dar chiar asa sa o dati in bara cu toate prognozele... Asta arata o slabiciune destul de mare la nivel de management si incep sa imi pun semne de intrebare si pentru anul viitor. Pai cheltuielile astea care au tot crescut vor fi cel putin la fel si la anul, oare vor reusi sa creasca marja (care de fapt nu prea mai exista, daca scazi subventia, ramane 1 mil profit tot anul).

    Una peste alta, cresterea cifrei de afaceri ma face sa raman increzator pe termen lung, insa au aparut niste semne destul de mari de intrebare cu privire la capacitatea celor care conduc compania. Mai ales ca si datoriile au crescut intr-o veselie si cineva trebuie sa le mai si plateasca. 

    1. toate fabricile noi si ferma de la Mihailesti dezvoltata vor produce profit pentru actionari si suficient cash pentru urmatoarea dezoltare

    Un rezultat la 9 luni in scadere du 50% fata de perioada similara a anului trecut. Fiind consolidat, cuprinde si rezultatul AAB de ~1.7 mn lei. Asta inseamna ca profitul atribuibil actionarilor AG este sub 3 mn lei la 9 luni. Dar, daca scoatem tot profitul AAB, ramanem cu ~2 mn lei din: magazinele traditionale+MEGA+franchize. Temerea mea dintotdeauna a fost ca investitiile in magazinele MEGA nu este profitabila, temere care acum se accentueaza pana aproape de certitudine. Daca asa este, strategia de extindere este in mare parte gresita. Cum nu se obosesc sa ofere un P&L pe segmente, amalgamul acesta de business pare oferea o profitabilitate mult sub costul capitalului, ceea ce il face neinvestibil

    1. PAi zi asa, ca uitasem de rezultatul consolidat de la AAB. Am zis mai sus ca raman de fapt cu 1 mil profit din activitate tot anul (3,6 mil - subventia), dar daca scad si pe cel de la AAB nu mai ramane nimic.

      Va rog eu frumos nu mai criticati cu rautate. Voi intelegeti ca la AG au lucrat sute de oameni si nu au putut sa progreseze. Asa greu este. Sa nu ne batem joc de efortul lor, ei sunt cei mai dezamagiti.

      eu nu sunt PCR sa apreciez efortul. eu apreciez rezultatul. nu critic aiurea, nu critic cu rautate si nici nu ridic in slavi. ma uit la fapte. iar concretul ne demonstreaza ca eforturile au fost facute in zadar, strategia gresita si asta este cat se poate de grav, pentru ca nu se poate indrepta peste noapte

      Nu ii deranjam, chiar ar trebui sa se premieze si sa faca un SOP cum e la moda peste tot. Sau poate au deja si nu stiu eu. Un SOP mai generos asa, ca lumea nu mai e multumita doar cu salariu si trebuie fidelizata.

      Trebuie sa ii motivam pe oameni. Sa mergem la el la AGA sa ne informam si sa ii dam incredere si sfaturi, cum altfel sa se focuseze la ferma de la Mihailesti si sa produca milioane de oua pentru magazinele goale. Ati vazut ce probleme sunt in Anglia.

      Au dat acum o luna si jumate, dar cum sa pastrezi angajatii, AG are nevoie de sute de oameni sa functioneze trebuie sa pastrezi oameni cheie, altfel salariu aducea cheltuieli si mai mari.

      cand motivam oamenii eram platit cu 4000 EuR/luna. daca ma angajeaza AG la banii astia, OK, pot sa incerc. pana una alta, ca investitor, nu am nici o datorie sa motivez oamenii de la AG, dinpotriva, ei au datoria sa ma motiveze pe mine. si nu ma motiveaza absolut deloc

      In Anglia, ca in Anglia, dar n-ati vazut ce e in Ucraina? Aicea la doi pasi. N-ai cum sa faci profit in conditiile astea, nu mai vin piesele la fabrica, nu mai intra omul in magazin, nu mai cumpara un ou.

      Pai atunci poate la anu are sa fie mai bine. Din ouale facute poate trimite dl Cardos si acolo sa fie. Inseamna ca se fac bani. AG are sa fie cel mai mare producator de oua din Romania.

      Cel mai mare producator de oua pana la finalul anului! La anul facem un abator si intram in top 5 producatori gaini de carne. Nu ne jucam!

      Pana una alta, toata lumea sa se pregateasca luni pentru un minus 10-20 % pe actiuni si mai lasati rautatile! Ciocul mic !

      Nu scade, oamenii inteleg de ce au raportat mai toate firmele prost

      fiindca erau concepute la fel?

    Este deosebit efortul dl Cardos, in atatea directii si linii de afaceri se duce pentru micul actionar ca sa avem o companie mai valoroasa. Ma rog ca aceastq reducerea de profit bugetat cu aproape 80% sa nu se transforme intr-o pierdere pana la sfarsit de an. Altfel devine complicata o noua runda de finantare anul viitor.

    E un an greu si ce vine anul viitor, offf, doar manageri buni daca ne mai pot ajuta investitia. Poate reuseste dl Cardos cu investitiile astea in productie sa creasca si marja neta, poate se dubleaza si ajunge la un 3% ca de inflatie ce sa mai spunem, greu.

    Doamne fereste sa nu dea vreo gripa aviara la anul, ca ii termina definitiv!

    Nu il meritam pe domnul Cardos, o sa plangem dupa ouale dansului cand o sa vina criza aia de oua. Daca domnul Cardos chiar avea oua, nu ne mintea atata timp

    1. Cu ce a mintit? A facut tot. Bine magazinele MEGA pot sa fie vandute la un lant mai mare daca nu merg. Ferma de la Mihailesti exista si uite ca oule vor aduce milioane de lei pe luna. Face si pui de o zi sa aibe oamenii de unde sa creasca mancare. Face doua fabrici de furaje. Se dezvolta firma uite ce vanzari are, sute de angajati.

      de ce ar cumpara cineva niste magazine care nu au mers?

      Nu conteaza vanzarile sau nr de angajati, conteaza PROFITUL, nu te mai duce dupa fentele companiilor impotente in a face profit.

      degeaba ai vanzari daca profit net nimic.

      Adica nu conteaza cat banet toci?!? Banii la tine nu au cost?!? Ce nebuni aia in capitalism sa stea cu return on investment. Mai simplu in socialism facem fabrici, uzine, bunuri pentru popor, noi muncim nu gandim.

    Eu imi pun banii in SNP ,dau dividende grase si este mult subevaluata o sa mearga bine in viitor datorita politicilor maiastre ESG din SUA si Europa. 

    Poate nu stiati dar pentru voi ca investitori exista si un cost de oportunitate sau costul sansei alternative - ala este adevaratul tau cost al investitiei. 

    Puneti mina si cititi-Modul economic de gindire -mersul economiei de piata libera de Heyman 

    Speranta in mai bine nu este o strategie de investitii.

    1. La SNP chiar cu P/E 3 nu merita investit pt ca piața lor e suprareglementata, la 1 leu profit 3 lei merg la stat.

      Eu merg pe surioarele profitabile de afara CTRA și DVN.

      Cat priveste AG, oamenii aia chiar produc ceva ce noi consumam, în 2-3 ani alta va fi și profitabilitatea.  

      cine produce ceva ce noi nu consumam, fie si indirect?

      de cand a venit la tranzactionare tot asa spune'va fi bine, s-a stricat ceva acum dar pe viitor... '

      bursele sunt despre sperante cu o fundatie, nu despre naivitati 

    florinel comanel acum e fericit ca de luni are AG la discount si mai mare.

    Sa spunem lucrurilor pe nume,piata asta AERO a noilor companii a pornit total gresit.

    In loc sa se valideze gradual increderea,onestitatea,compete nta,performanta s-a mers pe ideea promovata de brokerii lacomi,tot felul de gargaragii pe FB,ziare si pe unde mai apucau si antreprenori care au luat de buna mantra cu banii ieftini care trebuie luati repede si dupa aia nu mai conteaza. 

    Asa s-a ajuns ca din start sa avem capitalizari cosmice pentru firme care nici macar un plan de afaceri,un buget civilizat prezentat nu ofereau!Nici macar dupa 1-2-3 ani nu-s in stare sa produca asa ceva desi se cred mari companii ca doar piata le-a dat evaluari de sute de milioane. 

    Cu asa defect de fabricatie normal ca dezamagirea a fost uriasa,una cata una rateaza de departe promisiunile,s-au ars o groaza de bani si s-a dus orice licar de speranta.Bani pompati care nu produc ce era estimat.Cum sa produca?Cine?Antreprenori cel mult de nivel modest prin ce au facut dar si prin ce erau in stare sa convinga pe cineva deprins cu businessul?Dar in schimb plini de infatuare care iti spun cat de complicate sunt lucrurile,ca nu-s in stare actionarii sa inteleaga,ca rolul lor e sa aduca bani si sa mearga pe crede si nu cerceta.Ei dau permanent gres dar vinovati sunt altii. 

    Si mai deranjanta este senzatia ca piata de capital nu mai are secrete,ca de fapt ei au inventat-o si asta de curand. 

    Si acum concret Agroland 

    O copilarie numita Memorandum,petarda e impachetata in staniol si lansata pe orbita.Ca la un semn apar tot felul de voci dezinteresate care inunda FB cu reclama.Firma se misca doar cheltuind banii pompati fara eficienta(cat de greu e sa deschizi magazine daca cheltui bani?).Dupa aia cere altii desi nu a dovedit nimic cu primii.tradevile isi spameaza platforma cu mesaje ca e majorare la AG,bannere puse in toate locurile libere.De unde asemenea mobilizare?Pai sa faca ancheta interna si sa ne spuna. 

    Rezultatele prezentate gresit aproape de fiecare data,erate peste erate. 

    Promisiunile curg in continuare invers proportional cu contextul firmei si economic in general.Daca lucrurile arata rau pe piata lor ei vin si estimeaza un viitor si mai luminos,nebazat pe nimic! 

    Fac o golanie fara seaman,listeaza AAB care ridica si ea cash si apoi il imprumuta tot la AG.Noi aflam abia dupa ce e returnat imprumutul !Deci asa vad astia investitorii.Unii prostiti sa aduca bani pentru ceva=AAB pentru ca altcineva =AG avea urgenta nevoie de ei ca intra in insolventa. 

    Ia cititi raportul semestrial sa scrieti aici daca ati fost informati despre starea reala a societatii.Raportul e chiar aproape ce sfarsitul Trimestrului 3.Acum vedem ce era de fapt in trimestrul 3,pierderi la toate capitolele.Doar ca aflam acum si nu cand era civilizat sa fim informati. 

    In evaluare exista ceva numit Discount.Asta se aplica in cazul unor potentiale pericole cu un grad mai ridicat de probabilitate. 

    AG este exemplul cel mai bun la care trebuie aplicate multiple discounturi.Pentru ca au ratat tot ce era de ratat la capitolul incredere. 

    Adica nu stai sa calculezi PER cu bugetele lor iluzorii cand tu afli ca bugetul nu se mai face abia in ceasul 13!Nu pui PER 10 la o firma cu atatea riscuri care se si indeplinesc unul cate unul. 

    Dupa ce a avut atat timpm sa demenstreze cat de capabila e si a esuat lamentabil AG nu poate fi evaluata mai mult de 6-8 PER.Dupa ce intra pe un trend clar de profitabilitate multumitoare se poate ajusta la 8-10 si mai sus daca dovedeste printr-un miracol ca e o altfel de companie decat ce vedem azi,ca e izvor de efcienta tradusa in recompense pentru actionari..Nu ca a devenit cult religios in care trebuie sa crezi si sa nu cercetezi. 

    Asacum am aratat treburile au pornit invers.PER urias fundamanetat pe estimari fantasmagorice de profit=calea sigura spre trend descendent multianual si fara oprire!Adica nu dai PER mare pe ce face compania ci pe ce baliverne toarna ca va face si nu reuseste niciodata.

    Asa a esuat ideea de listari noi fiindca s-au pus mizele cele mai mari pe caii cei mai blegi.In loc sa se porneasca cu sume mici si sa se analizeze cum se misca herghelia,cine merita si mai mult si cine nu mai marita nimic. 

    1. cu asta ai spus tot ce era de spus doar ca acum o sa vina influenserii sa spuna contrariul.

      vorbim de companii de crestere

      aici e normal sa avem PER mare de peste 20-30 

      afacerile se dezvolta rapid

      stai in banca ta daca nu pricepi cum functioneaza bursa  

      Spot on!

    Daca stau bine si ma gandesc e mai bun AG decat Bnet in acest moment ;))

    AG nu a facut pierdere ( inca) pe cand BNET e in gaura

    Dar eu sunt pe termen lung, copiii copiilor mei vor primi dividende de la Bnet:)) sata daca nu dispare pana atunci si ma astept sa dipara cand fondatorii scad sub 20% 

    Ma bucura foarte pertinentele mesaje in majoritatea lor.

    Din ce in ce mai putini cei prinsi in capcane de genul Sa credem ce spune Tovarasul stie Tovarasul mai bine 

    ori aia ca da de mancare la popor, zici ca da degeaba la cantina saracilor 

    cand colo ne spune direct ca se bucura ca e shortage pe oua si sunt scumpe, cine are minte desprinde ceva si din asta 

    shortage e si pt. ca e aviara prin unele parti, care aviara poate aparea si la ei ca nu-s pe Luna

    El mai bine sa demonstreze cat de rentabil poate fi in piata functionala. Nici cu shortage nu pare sa demonstreze nimic.  

    PERSPECTIVA ANULUI 2022

    Bugetul de Venituri și Cheltuieli la nivel consolidat pentru anul 2022 a Grupului Agroland a fost  

    aprobat în cadrul Adunării Generale Ordinare anuale a Acționarilor, care a avut loc în data de 29  

    aprilie 2022. Având în vedere performanța din prima jumătate a anului 2022, conducerea  

    Agroland menține bugetul consolidat pentru anul 2022, astfel cum acesta este prezentat mai  

    jos. 

    ESTIMARE BUGET DE VENITURI ȘI CHELTUIELI 2022 SUMA [RON] 

    Vânzări nete 241.185.675 

    Reduceri oferite clienților 2.594.423  

    COGS (costul produselor vândute) 152.648.475  

    Marja brută 85.942.777  

    OPEX 65.248.255  

    EBITDA 20.694.522  

    EBIT 17.686.988  

    EBT 15.551.563  

    Profit net 13.063.313 

    Deci la jumatatea lunii septembrie se laudau cu performanta care urma sa se dubleze.Probabil au gresit raportarea acum la 9 luni ca astea se incheie in septembrie. 

    Ori la jumatatea lunii poti merge extraordinar si pe mai departe ca apoi sa sfarsesti foarte prost?

    Acest emitent a ajuns sub 0 cu credibilitatea.Au mintit copios, grotesc. 

    1. ASF doarme!!! In State lua cadou zeci de milioane de la SEC

      zicea saru mana sa nu-l trimita la DOJ 

      Ce gainari de joasa spetza bleah

      AGroland e terminata pe bvb. Ce scrie acolo e teapa manipulare piata de capital ca la CLAIM, CAB. Asta e categoria.

      Credeti ca nu se mai transfera pe piata reglementata BVB? Asa s-a votat in AGA si vin fondurile la trecere. Totusi e o firma cu sute de angajati.

      asta e escrocherie pusa cu grija la cale

      mare dreptate ai dar politicienii numiti in ASF nu stiu deastea.

      Asa se fura banii din vorbe

      De unde sa stie sa vada abuzul de piata descris clar in mesaj. Daca i intrebi recita din carti

    Dar noi suntem sfinti. Noi care la listare am evaluat compania la aproape 300mil lei nu avem nicio vina?

    Doar Cardos e lacom doar el are vina. Acum ne vaitam cand firma nu face nici 100mil cine stie unde se duce pana la sfarsit de an. Dupa 30 de ani de activitate a ajuns omul sa genereze 10mil lei profit max pe an, asta e, acum cu dezechilibrele astea economice face 3.5mil lei. 

    Sunt aici oameni care au intrat la Plasamentul Privat cand firma era evaluata la 53mil lei si dupa au cumparat la listare la evaluare aproape de 300mil lei acum ei urla: CARDOS NE-A MINTIT, NE FURA, SUNT VICTIMAAAAAA. 

    Greu mai recunoastem ca am gresit noi si visam sa ne imbogatim peste noapte, dar mai repede sa zicem de rau ca asa nu ne confrutam realitatea personala. 

    1. Ai nimerit din greseala aici. Vezi pe facebook iff gip ca pe acolo e campionatul de pump&dump. Acolo se lauda la cate plasamente au primit bon de ordine.

      mai nou si pe stiinta banilor.

      Incredibil standarul de discutie aici, si cand cititi nu intelegeti nimic, pe voi va activeaza doar candela de crestere pe bursa. Sa va intre speciala. Te-ai simtit bine cand ai comentat, puternic, important.

    cred ca toti cei care criticati vorbiti de pe margine, nu aveti actiuni, eu detin si sunt foarte multumit de modul in care se dezvolta compania, prefer profit mic acum si sa creasca afacerea, profitul mare vine la maturitate. Felicitari domnule Cardos pentru modul in care cresteti Agroland

    cei care comentati rautacios nu va pricepeti, nu stiti ce inseamna sa ai sute de angajati,  

    sa ai fabrici care trebuie modernizate, altele construite de la zero 

    nu e normal sa fie profit mare cand te dezvolti 

    sunt alaturi de AGROLAND si sunt foarte multumit de cum merge compania 

    SUCCES IN CONTINUARE AGROLAND

    nu va place nu cumparati  

    1. Sa-i trimiteti o felicitare si de sarbatori lui cardos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb