ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2021 Epson îşi menţine poziţia de lider al pieţei locale de videoproiectoare

G.B
Companii / 25 august 2021

Epson îşi menţine poziţia de lider al pieţei locale de videoproiectoare

Epson, lider mondial al pieţei de produse inovatoare în domeniul imaginii, a încheiat trimestrul al doilea al anului 2021 cu o cotă de piaţă de 45% din punct de vedere valoric, respectiv 40% ca număr de unităţi livrate în România. Raportat la primul semestru al anului 2021, compania şi-a reconfirmat poziţia de lider pe piaţa locală de videoproiectoare, cu o cotă valorică de 48% şi o cotă de 44% în ceea ce priveşte numărul de unităţi vândute, arată datele Futuresource Consulting, companie de consultanţă în cercetarea pieţei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Epson conduce astfel clasamentul semestrial, atât valoric, cât şi numeric, la vânzările de videoproiectoare interactive (76% ca volum şi 72% ca valoare), echipamente cu rezoluţie WUXGA (49% ca volum şi 43% ca valoare) şi videoproiectoare cu rezoluţie 1080p (57% ca volum şi ca valoare), în timp ce la categoria videoproiectoarelor cu o luminozitate de 6000+ lumeni, Epson este lider de segment la numărul de unităţi vândute, cu o cotă de piaţă de 49%, potrivit sursei citate.

"Încrederea pe care clienţii români o au în calitatea produselor Epson ne reconfirmă poziţia de lider al pieţei videoproiectoarelor la nivel naţional. Este, de asemenea, şi un imbold puternic pentru noi. Ne încurajează să continuăm cercetările şi investiţiile în perfecţionarea echipamentelor noastre conform celor mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri", a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România şi Bulgaria. "De curând, Epson a sărbătorit 20 de ani ca lider mondial în industria videoproiectoarelor şi opt ani ca lider al pieţei Pro Displays Projection (Afişaje Profesionale) în EMEA, astfel că rezultatele locale nu fac decât să reconfirme puternica noastră poziţie deja dovedită la nivel mondial", a adăugat Simona Decuseară.

Soluţiile de predare interactivă de la Epson încorporează o serie de carcateristici tehnologice superioare, oferind profesorilor libertatea de a crea experienţe de studiu digital care satisfac aşteptările elevilor din ziua de azi, familiarizaţi cu dezvoltările tehnologice. Toate modelele din această gamă sunt echipate cu intrări HDMI, difuzor integrat şi intrare pentru microfon.

De asemenea, dispun de funcţii extinse de adnotare, fără a fi nevoie de o conexiune la PC şi de funcţia îmbunătăţită de moderator. La acestea se adaugă şi funcţionalităţi de împărţire a ecranului şi modalităţi de interactivitate pentru mai multe ecrane.

Portofoliul Epson aduce pe piaţa din România cea mai mare gamă de vidoproiectoare home cinema şi business, cu sisteme de sunet integrate, funcţii precum deplasarea lentilei pe verticală şi pe orizontală, rezoluţii superioare şi tehnologie laser. Inovarea funcţionalităţilor redefineşte constant soluţiile de videoproiecţie oferite de Epson ca fiind ideale atât pentru experienţele cinematografice complete acasă, cât şi pentru birou, în contextul digitalizării accelerate a mediului de muncă din ultimul an, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb