ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA, Deutsche Bank a obţinut un profit de 278 milioane euro şi a majorat provizioanele pentru litigii

Mina Irina
Internaţional / 27 octombrie 2016

Deutsche Bank a înregistrat un profit neaşteptat, de 278 de milioane de euro, în trimestrul al treilea, după pierderi record în aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinut de operaţiunile de trading, şi a majorat provizioanele pentru litigii, transmite Reuters.

"Continuăm să facem progrese în restructurarea băncii. Totuşi, în ultimele câteva săptămâni aceste evoluţii pozitive au fost umbrite de atenţia din jurul negocierilor legate de subiectul obligaţiunilor garantate prin ipoteci din Statele Unite. Acesta are un efect perturbator", a afirmat directorul general John Cryan, într-un comunicat publicat astăzi.

Acţiunile Deutsche Bank sunt în creştere cu 3,6% la casa de brokeraj Lang & Schwarz, înainte de deschiderea tranzacţiilor, în timp de indicele DAX este în declin cu 0,4%.

Deutsche Bank a majorat provizioanele pentru litigii la 5,9 miliarde de dolari, de la 5,5 miliarde de euro la sfârşitul lunii iunie.

Banca germană negociază cu Departamentul de Justiţie din SUA reducerea penalizării de până la 14 miliarde de dolari propusă de instituţie în urma identificării de nereguli în tranzacţiile cu obligaţiuni garantate prin ipoteci efectuate înainte de declanşarea crizei financiare.

"Discuţiile cu Departamentul de Justiţie pentru închiderea investigaţiei sunt în curs", potrivit Deutsche Bank, care nu a menţionat când anticipează să se încheie cazul.

Veniturile au urcat uşor în trimestrul al treilea, la 7,5 miliarde de euro, depăşind aşteptările analiştilor, susţinute în special de operaţiunile de trading, dar au scăzut pe toate celelalte segmente, din cauza dobânzilor foarte scăzute, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb