INCENDIU PIATRA NEAMŢ: Conducerea filialei Pro România îi cere demisia preşedintelui CJ, Ionel Arsene

G.U.
Politică / 17 noiembrie 2020

Conducerea filialei Pro România îi cere demisia preşedintelui CJ, Ionel Arsene

Coordonatorul filialei Neamţ a Pro România, Liviu Harbuz, i-a cerut preşedintelui CJ Neamţ, Ionel Arsene, să îşi asume tragedia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi să demisioneze din funcţie, conform Agerpres.

Liviu Harbuz a anunţat că Pro România nu va participa la consultările cerute de Ionel Arsene cu partidele componente ale CJ Neamţ, pentru desemnarea noului manager al spitalului, potrivit unui comunicat de presă.

"Printr-o strategie de imagine arogantă şi ipocrită, Ionel Arsene pune din nou pe masa negocierilor politice vieţile oamenilor, demonstrând încă o dată că este interesat doar de competiţia electorală, de conservarea avantajelor funcţiei pe care o ocupă. Nu o să venim la Consiliul Judeţean să negociem politic instalarea unui alt politruc la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Vreţi un manager adevărat la SJU Neamţ? Organizaţi un concurs corect, fără blaturi politice, lăsaţi managerul să decidă, nu sfătuitorii din umbră, iar după ce instalaţi un profesionist, lăsaţi-l să decidă singur dacă este cazul să schimbe directorii economici, tehnici, de achiziţii, etc. Nu mai puneţi presiune pe personalul medical, încetaţi cu concursurile aranjate pentru ocuparea posturilor din spitale, alocaţi fonduri fără a aştepta para-îndărătul. Schimbaţi preşedintele şi membrii Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, în conformitate cu legea, şi îngrijiţi-vă ca în acest Consiliu să fie doar profesionişti, nu sinecurişti. (...) În concluzie, domnule Ionel Arsene, aşteptăm să vă asumaţi tragedia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi să vă daţi demisia de onoare pentru că aveţi pe conştiinţă victimele tragediei Colectiv II", a declarat Liviu Harbuz, potrivit comunicatului.

Coordonatorul Pro România - filiala Neamţ a adăugat că este deschis la dialog public, nu în spatele uşilor închise, la care să participe şi reprezentanţii angajaţilor SJU Piatra-Neamţ, notează sursa citată.

Managerul SJU Piatra-Neamţ, Lucian Micu, a anunţat că demisionează marţi, fapt care l-a determinat pe preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, să îi invite la consultări pe tema numirii noului manager pe reprezentanţii tuturor partidelor din legislativul judeţean.

În urma incendiului de sâmbătă seara, de la secţia ATI a SJU Piatra-Neamţ, au murit 10 bolnavi de COVID-19, iar 4 cadre medicale au fost rănite.

Parchetul General a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pt. rugul aprins și pronosticul generat ...

    Harbuz asta chiar e pi buni destept !!!

    Cum sa ceri tu demisia la flacara numarul 1 al PSD Neamt ??? 

    Se vede ca a mancat harbuz stricat si nici gura nu-i pute.... 

    Oare cum arata constiinta incarcata a lui Arsene cu victimele incendiului ? 

    Seamana cu groapa de gunoi de la Glina ? 

    La bulau cu iohanis, orban si tataru ca Arsene doar a finantat spitalul si bine a facut ca altfel mureau mai multi oameni,iar spitalele covid sunt sub ordinea ministrului sanatati ,nu se lauda orban ca a facut scurta la maini de cat de multi psd isti a dat afara

    SCAUNUL ELECTRIC ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb