ING Bank România lansează creditul instant pentru IMM-uri

R.R.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 7 iunie 2018

Potrivit băncii, împrumutul, care este obţinut într-o zi, poate ajunge la 350.000 de lei

ING Bank România pune la dispoziţia companiilor de tip SRL din ţara noas-tră o linie de creditare instant, numită SRLeu, au anunţat, ieri, reprezentanţii băncii.

Potrivit acestora, creditul se acordă rapid (într-o zi), pe baza automatizării procesului de verificare a documentelor, după semnarea acordurilor prealabile unui împrumut.

Această linie de credit poate fi accesată de către firmele de tip SRL, înfiinţate în ţara noastră, care au minim doi ani de activitate şi o cifră de afaceri cuprinsă între 100.000 de lei şi nouă milioane de lei.

Valoarea creditului variază între 35.000 de lei şi 350.000 de lei, iar cos-tul - între 5% şi 10%, în funcţie de bonitatea clientului, au mai afirmat reprezentanţii.

Maria Cenuşă, reprezentant al departamentului pentru creditarea microcompaniilor din cadrul ING Bank România, a declarat, ieri, că 50% dintre companiile mici de la noi din ţară au un singur acţionar, iar 90% dintre acestea au doi acţionari, majoritatea lucrând cu banca la care au deschise şi conturile personale.

Conform domniei sale, limita de credit variază în funcţie de unele criterii, printre care mărimea companiei, cifra de afaceri şi profitabilitatea acesteia.

Clientul află pe loc dacă creditul i-a fost aprobat, sau nu, iar în cazul în care răspunsul este pozitiv, primeşte imediat banii în cont, a explicat doamna Cenuşă, menţionând că banca este conectată la mai multe baze de date, precum cele ale Biroului de Credit, Centrala Riscului de Credit, ori cele ale Registrului Comerţului şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Potrivit afirmaţiilor domniei sale, pentru această linie de credit garanţiile sunt reprezentate de o ipotecă mobiliară asupra conturilor de la ING, şi de o garanţie personală (fidejusiune) a tuturor acţionarilor cu cel puţin 25% din acţiuni.

ING Bank România a pătruns pe piaţa IMM-urilor în anul 2012, cu o întârziere destul de mare faţă de celelalte bănci din România, a afirmat, ieri, Bogdan Boteanu, director general adjunct ING Bank România, potrivit căruia clienţii de tip IMM reprezintă osatura unei economii de piaţă sănătoasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb