Intesa Sanpaolo Bank a încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

G.U.
Bănci-Asigurări / 2 noiembrie 2021

Intesa Sanpaolo Bank a încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a încheiat recent un parteneriat cu Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Acest parteneriat are ca scop să ofere clienţilor băncii produse de asigurare complexe si flexibile, venind în întâmpinarea nevoilor specifice ale acestora, fie că este vorba despre sprijin financiar în momente dificile sau asigurarea continuităţii afacerii.

Astfel, clientii Intesa Sanpaolo Bank care achiziţioneza credite de nevoi personale pot opta şi pentru asigurarea de viaţă şi somaj. În cazul apariţiei unor evenimente nedorite pe durata derulării contractului de credit,clienţii sau familiile acestora beneficiază de sprijinul necesar pentru rambursarea împrumutului.

Potrivit sursei citate, clienţii Intesa Sanpaolo Bank pot solicita încheierea unei poliţe de asigurare într-un mod facil, direct în unităţile teritoriale ale băncii.

"Parteneriatul cu Groupama Asigurări ne ajută să oferim clienţilor nostri, în acest context mai puţin obişnuit, confortul că sunt protejaţi în cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute şi ajutaţi să depăşească dificultăţile financiare cu care se pot confrunta. Pentru noi contează ceea ce e important pentru clienţii noştri şi familiile lor", a declarat Dan Grigoriu, Şeful Diviziei Retail şi Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

"Clientul a fost întotdeauna în centrul preocupărilor noastre, scopul nostru principal fiind acela de a-i oferi încrederea că va avea alături un partener de nădejde şi că va primi servicii de calitate la un preţ corect, într-o manieră simplă şi predictibilă. Toate aceste valori stau şi la baza parteneriatului nostru cu Intesa Sanpaolo Bank, pe care ne bucurăm că avem ocazia de a-l consolida şi suntem siguri că împreună vom livra soluţii dintre cele mai eficiente pentru clienţii noştri", a declarat Ştefan Stavrositu, Director Naţional Vânzări Groupama Asigurări.

Intesa Sanpaolo Bank oferă o gamă completă de soluţii şi produse financiare pentru clienţii săi. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite sunt disponibile pe site-ul băncii: www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate Intesa Sanpaolo Bank sau la telefon: 0800 800 888, apel gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb