IONUŢ MOŞTEANU, LIDERUL DEPUTAŢILOR ALIANŢEI USR PLUS: ''Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri''

G.U.
Politică / 12 aprilie 2021

''Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri''

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, transmite un mesaj de susţinere a ministrului Sănătăţii, în contextul noilor tensiuni din Coaliţie: "Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!", conform Digi24. El susţine că acesta e "sub asediu mediatic pentru că ameninţă caracatiţa din sănătate" şi subliniază că ministrul are întreaga susţinere "pentru a termina ce a început".

"Am o veste proastă pentru mafia din sănătate - Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susţinerea noastră să termine ce a început! Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiţă imensă din sănătate se simte ameninţată.

Fie că sunt furnizori de echipamente şi consumabile conectaţi politic şi privilegiaţi dintotdeauna la licitaţii sau bine coordonaţi în tot felul de achiziţii directe, fie că e vorba de marii directori şi profesori inamovibili din sănătate în umbra cărora nu creşte nimic de ani de zile, reţelele care se ocupă cu angajările pe şpagă în sistemul de sănătate, cu toţii simt că se schimbă ceva şi afacerile lor de milioane sunt ameninţate, notează sursa citată.

A început o eră nouă, cu transparenţă, cu concursuri şi licitaţii corecte şi ei nu pot accepta asta şi s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o să le meargă!", a transmis Moşteanu într-un mesaj postat pe Facebook.

El spune că la şedinţa de vineri seară a birourilor naţionale reunite, i-au cerut cu toţii lui Vlad să continue lupta pentru transparenţă şi reforma din sistem.

Moşteanu face referire la sesizarea procurorilor de către Corpul de control al premierului legat de publicarea datelor de vaccinare şi spune că acesta ar trebui să verifice centrele "speciale" din etapa a doua de vaccinare şi dacă a sărit cineva rândul. În acest context, Moşteanu afirmă că Birourile Naţionale USR PLUS susţin demararea unei anchete de către Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii privind existenţa centrelor "închise" de vaccinare, procedurile, accesul la ele şi modul în care au respectat cadrul legal.

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS transmite şi un mesaj pentru unii parteneri de coaliţie: "Ştim cu toţii ce înseamnă pregătire de congres, lupta internă şi tentaţia acumulării de capital electoral prin ieşiri publice populiste. Este important însă să ne ridicăm cu toţii la înălţimea responsabilităţii cu care am fost învestiţi. Funcţiile vin şi trec, dar dincolo de astea avem cu toţii o misiune istorică - să învingem coronavirusul şi să relansăm economia, informează Agerpres.

Eu sunt de acord să avem oricând o discuţie despre ce ar fi putut face mai bine colegii din executiv, prim ministrul, miniştrii, secretari de stat, responsabilii cu vaccinarea. Însă vom face asta împreună, în echipă, cu feedback constructiv aşa cum trebuie să fie între parteneri loiali care vâslesc la aceeaşi barcă în aceeaşi direcţie şi vor să vâslească din ce în ce mai tare".

Liderii coaliţiei vor avea luni o primă întâlnire care are loc într-un context tensionat după ultimele declaraţii ale premierului Florin Cîţu la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Liberalii se reunesc într-o şedinţă a Biroului Executiv, la ora 10, înainte de şedinţa coaliţiei, în care este de aşteptat să fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare.

Surse din rândul liberalilor au declarat pentru Digi24.ro că mai mulţi lideri ai partidului intenţionează să îi ceară premierului Florin Cîţu schimbarea ministrului Sănătăţii. Aceştia reclamă "gafele" lui Vlad Voiculescu şi cer "măsuri". Public, doar vicepreşedintele PNL, Ben Oni Ardelean, a cerut demiterea ministrului.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Romani. Ati inteles ce zice acest NAZIST din PITESTI.?Poate sa MOARA toti ROMANII,ca NAZISTUL VOICULESCU nu v-a pleca din fruntea Ministerului Sanatatii. Acum,cred ca intelegem ce au discutat saptamani intregi la Vila lac,ORBAN ,CIOLOS si BARNA. Intelegerile celor trei sunt clare.Indiferent ce sa intampla,actuala Coalitie v-a ramane la Guvernare. Ordinul,este SUPERVIZAT de Iohannis,care si-a dorit atat de mult sa aibe "guvernul lui",incat vietile romanilor si romania,sunt trecute in planul doi. Catu,este un NAGAT,care "croncane",si stie ca nu poate sa il demita pe Voiculesc,ci nici macar un PORTAR care a fost pus in functie de USR-PLUS. Asa ca dragi romani,la fel cum am spus si ieri,acesti DEMOLATORI ai Romaniei si UCIGASI de Romani,nu vor pleca de la bucate,decat alungatim cu PARU.!

    1. Dragi Romani.Iata ca ce spun eu se adevereaste. ROMANIA,este CAPTIVA acestei COALITII TOXICE care conduce azi TARA.Cand toate televiziunile anuntau in "N" breking-uri,ca azi Catu ii v-a demite pe ARAFAT si VOICULESCU,a iesit din sedinta PNL,BOLNAVUL PSIHIC GURAN,ajuns senator (la astia nu conteaza daca esti bolnav),conteaza ca Partidu,a stabilit ca de asa dilii este nevoie in Partid cu care sa STAPANEASCA TARA.GURAN,tocmai ce le-a spus Romanilor ca Voiculescu nu v-a fi demis,decat daca celalat PREMIER al Romaniei,DAN BARNA si neofascistii din USR-PLUS vor acest lucru.Toata aceasta MASCARADA de a-l sustine pe dr. MENGELE,VOICULESCU in fruntea Ministerului Sanatatii este de neclintit,indiferent cati Romani vor fi UCISI din cauza lui MENGELE de USR-PLUS.Acesti NEOFASCISTI ai USR-PLUS,il au in spate pe FIUHRERUL IOHANNIS care nu vrea cu nici un chip ca "guvernul lui sa se destrame".Concluzia,este ca alaturi de VOICULESCU si IOHANNIS este VINOVAT de moartea romanilor.Cum sa numesti in fruntea Ministerului sanatatii un SMENAR care si-a SMENUIT STUDIILE,cand TARA se afla intr-o PANDEMIE.Iata ca desi,PACIENTII din Spitalul FOISOR,au fost FUGARITI noaptea ca hotii punandulise VIETILE in PERICOL,azi aflam ca deja aceasta ROCADA nu da nici un rezultat si au MURIT primi Romani din acel spital,dovedinduse faptul ca "PROSTIA UCIDE".!

      Prostia ucide de la Colectiv,atunci cand tu presedinte ceri demisia unui guvern bun doar ca a ars un club privat iar idiotii au pus botul nu mai avem ce comenta,cand alegi un presedinte vanzator de copiii,hot de case dovedit,ca primar a retrocedat toate cladirile din Sibiu Federatiei Germane unde era presedinte asta e prostie iar acum cu gyvernul meu trebuie sa distruga toata Romania

    Sa ramana lipit de fuctie ca sa distruga tot.

    mosteanu ,alta scursura userista care se screme ca si burduja sa para om serios, cu doar cateva cuvinte de lemn , sa ne punem la masa , sa discutam , sa frecam menta , isi da cu parerea . un individ sarac cu duhul ca voiculescu , care nu stia daca sa poarte sau nu masca la o conferinta de presa , este in fruntea unui minister si pus sa ia decizii vitale pentru viata unei tari . chiar nu mai vedem ce dementa este la acest guwerner ?

    IONUŢ MOŞTEANU, LIDERUL DEPUTAŢILOR ALIANŢEI USR PLUS:

    ''Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri'' 

    pariu ca va pleca ranjitule? 

    toti faceti parte din gasca copiilor iubiiti neindemantic de parinti: v-au aruncat in sus de trei ori sa v-au prins o singura data!

    efectul: uitat-va in oglinda si va veti vedea! 

    Ce 'gafa' a făcut Voiculescu?

    1. Nici una,"gafa" este doar ca l tine pamantul degeaba

      Acuma aflu ca la spitalul TBC din Cluj, managerul Mureșan, a dat dispoziție, să nu să dea mâncare la pacienții. Spitalul aparține consiliului județean Cluj, adică Alin Tișe. Aici a fost scandalul, cu o prințesă angajată în consiliul de administrație .

      Vreau doar sa spun, ca baronii locali, sunt de milioane de ori mai nocivi de cât conducerea centrală a PNL. Este o luptă crâncenă între ei. Mai este o altă lupta intre securiștii de la Iulius Group,Rompetrol și alții și între conducerea actuală a țării. Să aveți discernământ!  

      Mai spune si de ce au furat aia pe la 1950. E foarte important sa se discute despre altele ca sa uite lumea de acest ghertzoi. Mai are 'treaba' si la alte spitale.

      Daca se duce Voiculescu, crezi ca se duce si covidul cu el ? Eu personal tin la acest guvern. Sincer, nu stiu nimic despre Voiculescu. Nu inteleg emotiile in legatura cu spitalul evacuat. As vrea ca guvernul actual sa nu piarda capital politic, nici in favoarea baronilor locali, nici in favoarea securistilor.

      Situatia de la TBC Cluj are relevanta:1) ca este adevarat si acuma se intampla si 2) spitalul Foisor apartinea primariei buc. si nu ministerului. Ministrul a dat dispozitie la 9 AM, restul este raspunderea conducerii spitalului

      Cel mai amar este ca nimic nu conteaza, doar psihoza colectiva. Ori faci parte din ea , ori sa mori fraiere. 

      FERENCZ. Ai dreptate HORTYSTULE. Pai daca actualul guvern cade nu cade si UNIUNEA ANTIROMANEASCA UDMR,care mananca cozonacul Romanilor si RAPORTUL il da la BUDAPESTA. La cati Stapani aveam,ce mai conteaza ca acum avem si UNGARIA pe capul nostru ,care deja a inceput sa ia in STAPANIRE TERITORII,ORASE si COMUNE,dar si Sportul Romanesc.In curand,Bulgarii prin reprezentantul lor in parlament vor lua in stapanire Dobrogea si apoi vor preda litoralul Romanesc Germanilor,Rusii Moldova,Iugoslavii Banatul si pana sa se trezeasca un nou Mihai Viteazu,noi Romanii din Sud,vom de veni un PASALAC Turcesc. Ba ai DRACU PRADUITORI,multi mai sunteti care ravniti la Romania,desi voi sunteti niste VENETICI,in frunte cu Iohannis.!

      Nu intelegi emotiile pentru ca esti bolnav. Rasinile cu baronii, securistii, rusii sunt depasite.

      Ai buba. Vorbeste cu stapanii tai sa te ajute sa mergi la un medic. 

    Sa fie legat de scaun si lipit. Postul este al lui, are multe de distrus.

    1 . Cu dinamită

    2 . Digitalizat : ON LINE 

    Ai diploma? Doi inși cu liceul își bat joc de o tara întreaga. Asa e făcut partidul asta.

    1. Si ce se mai laudau usr isti cu studiile facute pe afara , realizam ca au fost doar minciuni sau studii la cersit ,pe centura sau scolii de manipularea prostilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb