Jandarmeria anunţă că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală

A.P.
Miscellanea / 30 martie 2021

Jandarmeria anunţă că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală

Jandarmeria Română a transmis, luni seară, că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală, întrucât nu au fost incidente care să impună o astfel de intervenţie. Jandarmii au infirmat, astfel, informaţii vehiculate pe Facebook, scrie news.ro.

Jandarmeria Română anunţă, luni seară, că nu pregteşte intervenţia în forţă la protestul din Bucureşti, aşa cum se acreditează ideea în unele grupuri de pe reţelele de socializare.

"Infirmăm această informaţie, nu au fost incidente de natură să impună intervenţia pentru restabilirea ordinii publice", au reacţionat, luni seară, reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Protestatarii au umplut, luni seară, Piaţa Victoriei. În zonă au apărut şi reprezentanţi ai galeriilor de forbal care au aruncat cu pedarde în repetate rânduri.

Pentru scute perioade de timp circulaţia a fost blocată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. face jandarmeria ca nu intervine! Il lasa pe Gadea cu balele la gura si el vroia sa le scuipe in caz de interventie!

    1. JANDARMERIA DEPROFESIONALIZATA.Odata cu iesirea masiva pe strazi a romanilor impotriva masurilor aberante luate de ARAFAT(seful guvernului si in special,al PNLului),am vazut ca Jandarmeria in situatii de proteste pasnice,este chiar ea cea care instiga la dezordine. Stau si ma intreb,oare actualii comandanti din Jandarmerie sunt atat de slabi,incat nu stiu sa instruiasca efectivele cum se intervine in situatii tensionate.Spun acest lucru,deoarece dupa disparitia PROFESIONISTILOR din comanda si instruirea OFITERILOR de Jandarmi de la ACADEMIA de POLITIE, care au iesit la pensie si reducerea studiilor ofiterilor de la 4 la 3 ani se constata o slaba cunoasterea de catre acestia a TACTICII de interventie a jandarmilor din strada.Si ca sa explic,ieri,am vazut niste JANDARMI DILETANTI,care au ARESTAT un participant la protestul de la universitate..Spun acest lucru,deoarece in TACTICA organelor de ordine este indicat sa nu extragi din multime,participanti la proteste,intrucat in acest fel produci IRITARE in randul demonstrantilor si de aici pana la violente nu este decat un pas. Am vazut aseara si la GALATI un mod de actiune al Jandarmilor la fel ca al celor din capitala ,unde desi numarul protestatarilor erea foarte mare,Jandarmii,au vrut sa extraga un manifestant dintre ei si s-a aluns deja la VIOLENTE intre jandarmi si manifestanti. TULBURENTII si cei care incalca LEGEA in timpul unor manifestatii,sunt IDENTIFICATI ulterior prin mijloace si metode specifice care se invata in scoli.DA,se pot trece la actiuni REPRESIVE VIOLENTE,atunci cand VIATA fortelor de ordine sunt puse in pericol sau cand manifestantii doresc sa patrunda in obiective strategice ,cum ar fi de exemplu cladirea guvernului si altele,insa si atunci trebuie sa se tina cont de situatia din teren.Si apropo.La televiziunea ANTENA 3,a aparut noul ARAFAT,pe nume de RADU TUDOR. Dupa ce se da mare analist militar(cu ajutotul primit de la sotie) noul ARAFAT,am vazut ca trece la analize si recomandari medicale. Domnule GADEA,SUCCESURI cu astfel de ANAL-ISTI,care va vor aduce RETINGURI din ce in ce mai mici.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb