JANDARMERIA BUCUREŞTI, DESPRE SITUAŢIA DE LA SPITALUL FOIŞOR: "S-a strâns un grup de persoane, care a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi"

S.B.
Miscellanea / 10 aprilie 2021

"S-a strâns un grup de persoane, care a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi"

Jandarmeria Capitalei a precizat, vineri seară, referitor la situaţia de la Spitalul Foişor, că acolo s-a strans un grup de persoane, care a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi şi nu a respectat măsurile de ordine publică şi protecţie luate de jandarmi, informează news.ro.

"În zona spitalului s-a strans un grup de persoane, care prin acţiunile desfăşurate a îngreunat procedura de evacuare a unor pacienţi şi nu a respectat măsurile de ordine publică şi protecţie luate de jandarmi în acest context. Scopul măsurilor luate de jandarmi este acela de a crea condiţiile normale de siguranţă pentru personalul medical si pacienţii care sunt transferaţi",a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Conform sursei citate, până în prezent nu au fost aplicate sancţiuni sau persoane duse la secţie.

Pacienţii internaţi la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti sunt transferaţi, vineri seară, la alte unităţi medicale sau externaţi, întrucât acest spital va primi, de sâmbătă dimineaţă, pacienţi cu infecţie COVID-19. "Spitalul Foişor are o secţie de Terapie Intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen. Avea sub jumătatea secţiei de Terapie intensivă ocupată", a arătat Raed Arafat. "Îmi pare rău pentru toată această situaţie, o facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu. Patru pacienţi de la Spitalul de Ortopedie Foişor, care va fi transformat în spital COVID, vor fi transferaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat pentru News.ro medicul Bogdan Opriţa, care a precizat că 10 pacienţi de la Spitalul Foişor vor fi trimişi la unităţi sanitare din Capitală, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. vreti sa spuneti ca Spitalul Foisor "e apt combatant antiCOVID-19 " pentru Terapie Intensivă cu 21 de paturi şi 200 de paturi pe oxigen dar ambulantele ce vor trebui sa "predea" pacientii ii vor "bascula" la poarta spitaluilui in lumina reflectoarelor, televiziunilor, "influencerilor" ?(in strada se poate filma ca e domeniul public )

    Jandarmeria nu mai are in dotare garduri de securizare si delimitare a zonei nici macar pentru a permite accesul pacientilor transportati cu targa catre ambulante ?

    cine a regizat tot circul asta se stie. cand orice decizie in lupta cu virusul este "deturnata" si tradusa sa "provoace haos" .... "emotii la greu" cum zicea zana "stupize, stupize " fara sa stie ca are microfonul pornit. 

    Și pe marginea gropii mereu se aduna un grup de oameni care îi încurcă pe mascați sa arunce cosciugul in groapa și să stropească cu var..după care mai și aplaudă ca tâmpiții..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb