JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Companii #Construcţii / 25 octombrie 2021

JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Noua colecţie de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun a ajuns în magazinele JYSK. Colecţia include decoraţiuni pentru casă, pentru bradul de Crăciun, obiecte pentru masa de Crăciun şi de Revelion, precum şi textile pentru casă tematice, care să înveselească locuinţele în perioada Sărbătorilor de Iarnă şi să aducă atmosfera Crăciunului acasă, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Crăciun tradiţional

Crăciunul tradiţional este sursa de inspiraţie principală pentru acest an. Predomină culoarea roşie, pe care o regăsim în textilele pentru casă, în figurinele de pluş, decoraţiunile şi obiectele ceramice. Acestora li se adaugă obiecte cu imprimeu sau forme specifice Sărbătorilor de iarnă, precum crenguţe de brad, conuri, brăduţi, stele şi fulgi de zăpadă.

Pentru că perioada Sărbătorilor este cea în care ne readucem aminte de copilărie, colecţia include o varietate de produse inspirate de poveştile copilăriei.

Masa de Crăciun

Pentru că masa de Crăciun este un element atât de important în povestea Crăciunului, în cadrul magazinelor JYSK se regăsesc obiecte ceramice şi decoraţiuni speciale pentru masă. Acestora li se adaugă o varietate de felinare, lumânări şi sfeşnice de Crăciun, precum şi ghirlande luminoase în formă de steluţe, brazi sau fulgi de nea.

JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Ediţia limitată Nordic Mood de Crăciun

Din colecţia de Crăciun face parte şi ediţia limitată Nordic Mood, care îmbină tradiţia şi natura într-o combinaţie frumoasă şi festivă.

Tina Nymann, Category Buyer JYSK, a declarat: "Nimic nu se leagă mai mult de amintirile atemporale aşa cum o face Crăciunul şi, cu noua noastră colecţie Nordic Mood, intenţionăm să sărbătorim tradiţia şi bucuria cu care experimentam Crăciunul în copilărie. De exemplu, figurinele noastre Spărgătorul de nuci ne aduc aminte de basmele şi poveştile magice de Crăciun ale lui H.C. Andersen".

Natura joacă un rol important în colecţie. Culorile tradiţionale de Crăciun fac loc acum tonurilor prăfuite pentru a conferi colecţiei un aspect mai liniştit. Chiar şi brazii artificiali de Crăciun au un aspect mai natural decât de obicei, imitând brazii adevăraţi atât în privinţa culorilor, cât şi în cea a formelor.

"Colecţia este foarte bine sincronizată cu ADN-ul nostru scandinav: tăcerea care se regăseşte în natură în această perioadă, întunericul iernii în care Crăciunul străluceşte ca o lumină a speranţei, designul simplu şi clasic cu detalii şi forme moderne", a adăugat Tina Nymann.

JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb