Kaspersky Lab România va furniza 1.500 de licenţe pentru UniCredit Ţiriac Bank

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 noiembrie 2009

Kaspersky Lab România va furniza 1.500 de licenţe Kaspersky Internet Security 2010 pentru UniCredit Ţiriac Bank, care le va oferi gratuit primilor 1.500 de clienţi IMM care îşi activează serviciul de plăţi online al băncii, a anunţat, luni, producătorul de soluţii de securitate informatică.

"UniCredit Ţiriac Bank şi Kaspersky Lab au încheiat un contract pe o durată de un an, iar licenţele oferite în acest interval de timp vor fi gratuite pentru primii 1.500 de clienţi IMM care solicită produsul de plăţi online BusinessNET. După expirarea licenţelor, aceştia le vor putea reînnoi la un preţ special, stabilit în prealabil de furnizor", se arată în comunicatul reprezentanţei locale a producătorului rus de soluţii de securitate informatică.

Kaspersky Lab a încheiat un parteneriat similar şi în Marea Britanie, clienţii băncii Barclays beneficiind de licenţe gratuite la înscrierea în serviciul de online banking.

Reprezentanţii din România ai Kaspresky Lab estimau în 15 septembrie că piaţa românească de securitate IT va avea o creştere de numai 10% în acest an, faţă de 2008, la 10 milioane de euro, după ce, la începutul anului, IDC prognoza o creştere de 10-20%, la 10-12 milioane de euro. Directorul general pentru România şi Bulgaria al Kaspresky Lab, Teodor Cimpoeşu, preciza atunci că, din cauza crizei ecoomice care a afectat România, şi-a revizuit în minus creşterea cotei de piaţă estimată pentru acest an cu cinci puncte procentuale, de la 30% la 25%.

Kaspersky Lab produce şi distribuie sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. UniCredit Ţiriac Bank face parte din grupul bancar UniCredit, furnizând produse şi servicii specializate şi prin partenerii săi UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance (UCFin) şi UniCredit Business Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb