Kaspersky lansează aplicaţia de urmărire a abonamentelor SubsCrab

F.D.
Companii / 15 septembrie 2023

Kaspersky lansează aplicaţia de urmărire a abonamentelor SubsCrab

Kaspersky lansează o versiune Premium a SubsCrab - o aplicaţie mobilă care îi ajută pe utilizatori să-şi urmărească abonamentele şi să-şi controleze termenele de plată. SubsCrab face ca întregul proces de urmărire a abonamentelor să fie transparent şi rentabil pentru utilizatori, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, SubsCrab este o aplicaţie multiplatformă, disponibilă pe iOS şi Android, care acoperă peste 4.000 de servicii de abonament şi 11.000 de planuri tarifare.

Modelul de abonament este un instrument convenabil şi transparent pentru monetizarea serviciilor digitale, care a devenit foarte popular în ultimii ani. Potrivit raportului de căutare de business "Subscription E-Commerce Global Market Report", piaţa globală e-commerce cu abonament a crescut de la 119,4 miliarde de dolari SUA în 2022 la 196,35 miliarde de dolari SUA în 2023, pentru o rată de creştere anuală compusă (CAGR) de 64,4 %. Mai mult, sondajul "Digital media trends" al Deloitte a arătat că 20% din populaţia lumii are mai mult de 10 abonamente plătite per persoană, însumând peste 100 de dolari SUA pe lună.

În comunicatul companiei se mai precizează că: "SubsCrab a fost dezvoltat în cadrul Kaspersky Product Studio - divizia de business a companiei responsabilă de dezvoltarea şi validarea de noi parteneriate şi produse inovatoare. SubsCrab este o aplicaţie multiplatformă, disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android. Conţine un catalog mare de abonamente disponibile, inclusiv peste 4.000 de servicii bazate pe abonament şi 11.000 de planuri tarifare. Şi - spre deosebire de alte aplicaţii de urmărire a abonamentelor - SubsCrab nu are nicio limitare în ceea ce priveşte numărul de abonamente pe care utilizatorii le pot adăuga."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb