Kaspersky lansează un nou training în securitate cibernetică "jargon free"

F.D.
Companii / 9 octombrie 2023

Kaspersky lansează un nou training în securitate cibernetică "jargon free"

Kaspersky a anuntat lansarea unui nou curs de formare online in domeniul securitatii cibernetice pentru directori, Cybersecurity for Executives Online Training, crucial pentru businessurile digitale si antreprenorii de astazi. Instruirea in domeniul securitatii cibernetice este esentiala pentru gestionarea riscurilor, raspunsul la criza, oferind, de asemenea, putere liderilor de business atunci cand iau decizii eficiente, in cunostinta de cauza, in timpul incidentelor de securitate, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, cooperarea dintre echipele de securitate IT si consiliile de conducere ale companiilor nu a fost niciodata mai importanta - sau mai benefica pentru business -, peste 60% dintre manageri recunoscand ca modalitatile gresite de comunicare in jurul securitatii IT in cadrul organizatiei lor au dus la cel putin un incident de securitate cibernetica. Jumatate din specialistii IT spun ca unul dintre cele mai dificile subiecte de discutat cu directorii care nu au suficiente cunostinte IT este suplimentarea bugetului de securitate IT. Noul curs de formare isi propune sa schimbe aceasta mentalitate. In acest fel este evidentiata importanta constientizarii securitatii IT ca responsabilitate a liderului de business si a invata liderii cum sa fie pe aceeasi lungime de unda cu personalul IT.

Promovand o cultura de securitate mai puternica in cadrul organizatiei, noul program de formare isi propune sa ajute participantii sa constientizeze aspectele importante cu privire la peisajul modern de amenintari de securitate cibernetica si sa ii introduca in utilizarea adecvata a abilitatilor de securitate cibernetica, deoarece atacurile si bresele cibernetice de succes duc, in cel mai bun caz, la batai de cap pentru un departamentul IT al companiei, cu mici intreruperi ale sistemelor interne. Totusi, in cazuri extreme, pot devasta o organizatie.

Cybersecurity for Executives Online Training a fost creat de managerii de top ai Kaspersky si de experti de top in securitate cibernetica. Participantii la curs invata elementele de baza ale securitatii cibernetice printr-un curs video online sustinut de un expert, care acopera sase module principale de invatare:

Introducere in securitatea cibernetica;

Riscuri cibernetice pentru businessuri;

Atacurile cibernetice si instrumentele atacatorilor;

Protejarea dumneavoastra si a companiei dumneavoastra de atacuri cibernetice;

Gestionarea consecintelor atacurilor cibernetice;

Viitorul securitatii cibernetice.

"Tehnologiile digitale au un impact profund asupra companiilor - aducand oportunitati mai mari, optimizare a costurilor, capacitatea de extindere la nivel global si multe alte beneficii. Deoarece securitatea si fiabilitatea acestor tehnologii au un impact direct asupra performantei unei organizatii, supravegherea securitatii cibernetice se transforma intr-una dintre sarcinile esentiale ale unui lider responsabil de business. Prin acest curs, ne propunem sa ii ajutam pe cei care ocupa pozitii de conducere, instruindu-i cu privire la elementele fundamentale ale securitatii cibernetice si impartasind considerentele de care directorii trebuie sa tina cont pentru a se asigura ca businessurile lor raman cu un pas inaintea infractorilor cibernetici", a spus Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb