Kaufland deschide două magazine noi, la Baia Mare şi Haţeg

S.B.
Companii / 10 august 2022

Kaufland deschide două magazine noi, la Baia Mare şi Haţeg

Kaufland România inaugurează pe 11 august două magazine, la Baia Mare şi Haţeg şi generează aproximativ 150 de locuri de muncă în total, în cele două oraşe. Prin aceste deschideri, compania ajunge la o reţea naţională de 155 de hipermarketuri.

Al treilea magazin din Baia Mare se află pe Bd. Bucureşti, nr. 100, construit pe o suprafaţă totală construită de peste 6.000 m2, dintre care peste 3.300 m2 sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare. Cu ocazia deschiderii, clienţii vor fi aşteptaţi cu reduceri şi activităţi speciale în parcarea magazinului.

Magazinul are disponibile 280 locuri de parcare, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilităţi şi 8 pentru părinţi. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi rastele pentru biciclete.

Programul de funcţionare va fi cuprins de luni până sâmbătă în intervalul 7:00 - 22:00, iar duminica - între 8:00 şi 20:00.

Pentru a asigura un flux rapid de clienţi şi timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard şi alte 6 case expres de tip self check-out.

Galeria comercială oferă clienţilor accesul la o varietate de magazine şi servicii, printre care o farmacie, un magazin cu produse bio, florărie, bancomat, magazin GSM, cofetărie, patiserie şi pizzerie.

Noul magazin din Haţeg este situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 39 şi este prima locaţie a retailerului dintr-un oraş cu mai puţin de 10.000 locuitori.

Hipermarketul are o suprafaţă totală de peste 4.800 m2, dintre care peste 2.600 de m2 sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare şi îşi aşteaptă clienţii zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-22.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Parcarea are o capacitate de peste 250 de locuri, dintre care opt pentru persoanele cu dizabilităţi, şase pentru părinţi, două staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi rasteluri pentru biciclete.

Magazinul este prevăzut şi cu o galerie comercială, unde consumatorii vor găsi o cofetărie, o farmacie şi un magazin cu produse pentru animalele de companie.

Kaufland pune la dispoziţia clienţilor din Haţeg un număr de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out, pentru plata rapidă şi sigură a cumpărăturilor.

Kaufland Baia Mare şi Kaufland Haţeg, inaugurate astăzi, au un sortiment extins de legume şi fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O foarte buna oportunitate pentru cetățenii din Hațeg și imprejurimi. As dori sa știu dacă se fac și livrări la domiciliu. Mulțumesc.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb