Klaus Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor de la sfârşitul săptămânii

S.B.
Miscellanea / 2 decembrie 2020

Klaus Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor de la sfârşitul săptămânii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat astăzi că împreună cu Guvernul a hotărât redeschiderea pieţelor începând cu finalul acestei săptămâni.

La deschiderea Tronsonului de Autostradă A7, Iohannis a declarat:"Daţi-mi voie să trec foarte scurt şi la tema numărul 1 din spaţiul public -pandemia. Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ. Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puţin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa. Această scădere nu e o întâmplare, o înşurubare la date, ci este o realitate, facem parte din ţările europene unde se înregistrează o scădere. După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă"

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Iata dragi Tarani cum si-a batut si inca isi mai bate joc de voi IOHANNIS .Dupa ce o luna de zile,v-a lasat afara sa tremurati de frig si sa va inghete produsele pentru care ati muncit un an,azi,crezand ca duminica 6 decembrie o sa votati PNL,in bataie de joc a anuntat ca pietele vor fi deschise in interior.Pai dupa ce cele mai multe piete care ereau acoperite si cu pereti care va asigurau un confort cat de cat civilizat,au fost transformate in piete in aer liber prin spargerea peretilor,scoaterea geamurilor,azi,va pune sa stati iarasi in frig,pana se vor zidi iarasi peretii demolati si se vor monta iar geamurile. Asa ca eu cred ca duminica,trebuie sa mergeti toti la VOT si sa votati contra PNLului si implicit a lui Iohannis care v-a UMILIT. DAR,iata ca Guvernul,la cererea Comisieie Europene(la propunerea lui Iohannis),v-a da o ordonanta ,prin care pe tot timpul Sarbatorilor de iarna,BISERICILE vor fi INCHISE.In ORDONANTA,se prevede ca SLUJBELE de CRACIUN se vor tine la Palatul Cotroceni cu IOHANNIS in haine de PATRIARH,si ORBAN,in functia de DIACON.Obligatoriu,trebuie sa fie si un COR BISERICESC. Acesta,v-a fi format din POLITISTI si JANDARMI,care tocmai in vederea acestei slujbe au fost trimisi in Biserici peste PREOTI si ENORIASI ca sa invete cantecele BISERICESTI.La sfarsitul Slujbei,pentru distractia Romanilor,Adrian Copilu Minune,Sorin Pustiul de AUR,si alti manelisti celebrii,condusi de Dan Bursuc,vor interpreta niste MANELE BISERICESTI.Sper ca Inaltii prelati ai bisericii,sa le spuna ENORIASILOR,in zilele ramase pana la VOTARE sa nu VOTEZE PNL, dupa modelul in care Iohannis le spune romanilor sa nu VOTEZE PSD!

    1. va da o ordonanta este corect gramatical, sorry

    O, Pasa, cat de darnic esti... !

    Dupa ce i-ai pus pe oameni sa-si vanda produsele pe trotuar, la zero grade, ca sa umfli contul corporatiilor acu le faci o favoare si ii bagi la loc in spatii inchise.

    Cred ca lumea a inteles mesajul... si ii va sanctiona la vot pe acesti fascisiti oribili care conduc Romania in momentul de fata.  

    1. Daca tu crezi ca inchizand pietele a castigat cineva (corporatiile , dupa mintea ta), iti zic doar atat: man, get a life ! Iti versi frustrarile din viata ta pe Iohannis . Get a dog ! Hug a tree ! Do something !

      Bravo, ma bucur ca ai spus ceva inteligent....macar tipul pe care l ai combatut si a exprimat un punct de vedere imbratisat de multi....tu? Ce parere ai? Sau faci parte dintre cei ce nu voteaza?

      Se vede cu ochiul liber ca Iohannis si gasca lui de locotenenti sunt porniti impotriva oamenilor simpli. Motivul: romanul decarteaza prea putin la corporatii.. ba a venit PSD-ul cu OUG 114 si a incurcat planurile ENEL si a furnizorilor de gaze, de a creste preturile la cer, ba a aparut legea darii in plata si bancilor nu le mai ies socotelile, ba romanul creste gaini in curte si mananca oua din propria ograda ba se caca in fundul curtii si nu plateste utilitati...ba circula cu tot felul de rable pe sosele in loc sa cumpere masini noi.. ba tine deschis cate un butic din care rezulta taxe zero.. sunt tot felul de motive.

      De aceea, planul este de "vaccinare" rapida si inregimentare in randurile sclavilor corporatiilor cu ajutorul statului, ceea ce se cheama fascism corporatist.  

      faci o greseala daca incerci un dialog cu argumente cu cretinii #rezist ,( precum cel de la 2.1) care mai arunca si 2,3 cuvinte in engleza sa para interesanti . orice le spui iti vor raspunde cu aceleasi cuvinte , putine si sterpe . pentru ei , a-ti vinde tara pe nimic , e o virtute .

      Daca ne bazam pe tineretul de astazi eram in dictatura si acum,de fapt observ ca chiar le place dictatura ca insista sa ne bage in dictatura pnl ista usr ista

    Cei care sunteti mai tineri ar fi bine sa stiti ca nici Ceausescu nu si-a permis sa-i alunge pe tarani din piete.

    Din contra, o mica gospodarie individuala era incurajata in regimul respectiv in sensul ca nu statea partidul sa numere ouale din curtea omului cu fac astia. Aveau o oarecare demnitate. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb