LA EDIŢIA DIN 17-19 MAI: Imobiliarium va pune la dispoziţie peste 22 mii de locuinţe

C.R.
Miscellanea #Construcţii / 9 aprilie 2019

Imobiliarium va pune la dispoziţie peste 22 mii de locuinţe

Expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanţi, numărul locuinţelor noi din oferta înregistrată la finele anului trecut, la nivel naţional, se află la cea mai apropiată valoare faţă de 2008, an de apogeu pentru piaţa imobiliară locală, se arată într-un comunicat al Imobiliarium remis, astăzi, Redacţiei noastre.

"Chiar dacă oferta de locuinţe noi se apropie cu paşi repezi de recordul din 2008, apetitul de achiziţie este unul temperat, cumpărătorul manifestă mai degrabă o cumpătare, atenţie la detalii, un simţ critic dezvoltat, respectiv o nevoie de a evalua cât mai corect. Această tendinţă nu poate aduce decât lucruri pozitive pentru piaţă, care se va orienta cât mai mult spre calitate", a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium, conform sursei citate.

La nivelul anului 2008, oferta de noi locuinţe ajunsese la aproximativ 61.000 de unităţi, la nivel naţional. La finele anului trecut, acelaşi segment a cunoscut a ajuns la circa 48.000 de unităţi, cea mai apropiată valoare faţă de perioada de comparaţie, iar în primele luni ale lui 2019 acest segment a crescut cu 5%. Până la finele acestui an, reprezentaţii Imobiliarium estimează o creştere a numărului de noi locuinţe cu circa 10%, până la 53.000 de unităţi, comparativ cu decembrie 2018.

Printre motivele ce au determinat creşterea ofertei de locuinţe noi în prezent se numără evoluţia cererii - INS estimează un număr de circa 45.000 de cereri doar în Bucureşti -, creşterea puterii de cumpărare în ultimii 5 ani - la nivel naţional, lipsa consolidării şi investiţiilor în locuinţele vechi, precum şi limitarea dezvoltării infrastructurii.

Următoare ediţie a Imobiliarium, care va avea loc între 17-19 mai, în incinta parcării BricoDepot Băneasa, va pune la dispoziţia vizitatorilor o ofertă de peste 22.000 de locuinţe, încadrate în aproximativ 90 de ansambluri rezidenţiale şi cumulând peste 1.200.000 de mp utili de vânzare într-un singur loc. În total, îşi vor prezenta oferta circa 65 de dezvoltatori.

"13% dintre expozanţii acestei ediţii se vor lansa în premieră la Imobiliarium, respectiv 120.000 mp de vânzare noi pe piaţă, dintre care 4 ansambluri de case. Dintre noii dezvoltatori prezenţi fac parte Eden Lake, Piaţa Presei Residence, Virtuţii Residence, Le petit village, Allegria, Anavia, Lara Condominium, iProjects", a menţionat Adrian Stănescu.

Totodată, în portofoliul Imobiliarium de anul acesta se regăsesc numeroase ansambluri speciale, care se diferenţiază prin caracteristici precum certificări Green, arhitecturi speciale, spaţii ample, şi beneficii precum locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi etc.

AFI City - Bucureştii noi, situat în sectorul 1, lângă staţia de metrou Laminoarului, reuneşte 190 de apartamente şi 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse în două clădiri de pre-certificare energetică "Green Homes".

Un alt ansamblu neconvenţional este LOFT Green Apartments, care promovează un model de green living, respectiv costuri aproape zero la apă caldă, încălzirea şi răcirea locuinţelor datorită sistemelor de pompe geotermale, precum şi 0% emisii de CO2 la producerea energiei termice, 100% reciclare selectivă a deşeurilor, 100% ventilare inteligentă a locuinţei cu aer proaspăt tot timpul anului, 5 prize pentru maşini electrice, 7.500 mp spatii verzi etc.

Marmura Residence propune, de asemenea, o arhitectură modernă, jocul de înălţimi al celor 5 clădiri fiind completat de suprafeţe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Universum Events are propriile mărci, precum Imobiliarium, Internet & Mobile World, Bucharest Technology Week şi MyConnector dar şi o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienţi, precum Microsoft Summit şi Cisco Connect, petreceri şi zile ale companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb