Lăptăria cu Caimac a plătit primul cupon la obligaţiunile listate la finalul lui 2020

S.B.
Piaţa de Capital / 18 martie 2021

Adrian Cocan, Directorul General Agroserv Măriuţa

Adrian Cocan, Directorul General Agroserv Măriuţa

Lăptăria cu Caimac a plătit cuponul numărul 1 aferent obligaţiunilor emise în noiembrie 2020, având simbolul de tranzacţionare MILK25E. Plata s-a efectuat prin intermediul Depozitarului Central - în calitate de agent de plată - către deţinătorii de obligaţiuni înregistraţi în Registrul Obligatarilor la data de referinţă 14.01.2021, potrivit unui comunicat al companiei.

Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul de lactate premium Lăptăria cu Caimac, a derulat în luna noiembrie un plasament privat prin care a vândut obligaţiuni denominate în euro, în valoare de 3 milioane euro, intrând pe bursa pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în data de 8 decembrie. Lăptăria cu Caimac este primul business cu activitate în domeniul lactatelor care listează obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB.

Obligaţiunile au scadenţa în noiembrie 2025 şi o dobândă de 5,25%. Plasamentul a fost suprasubscris, iar oferta a fost suplimentată. Banii obţinuţi din emisiunea de obligaţiuni sunt folosiţi pentru o construcţie nouă destinată unei extensii a spaţiului de producţie şi a unui depozit nou. În prezent, acest proiect se află în faza de obţinere a autorizaţiei de construcţie şi finalizării contractelor cu partenerii furnizori de echipamente, construcţii şi utilităţi.

"Am încheiat un 2020 intens şi am început un 2021 efervescent. Deja am plătit primul cupon de obligaţiuni lansate în noiembrie şi ne bucurăm că am ales această soluţie de finanţare care ne va ajuta să dezvoltăm fabrica, să extindem secţia de producţie şi să construim un depozit nou. Avem în plan să finalizăm construcţia în octombrie 2021", spune Adrian Cocan, Directorul General al Agroserv Măriuţa. Acesta completează: "tot pe final de an am avut la raft sticla de lapte ediţie specială de sărbători, care a susţinut unul dintre proiectele noastre de suflet, Casa Bună, pentru că 5% din procentul vânzării acestor sticle a mers către copiii de care are grijă Valeriu Nicolae. Din ianuarie au început deja livrările săptămânale. Se anunţă un an plin, cu produse noi şi investiţii, dar revenim cu veşti la timpul potrivit".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. mai vine si cate o veste buna din mica industrie alimentara romaneasca

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb