Lasconi, despre ce o recomandă să fie preşedintele României: "Oricum eu am o diplomă de Bacalaureat pe care o pot arăta"

R.S.
Politică / 2 septembrie

Lasconi, despre ce o recomandă să fie preşedintele României: "Oricum eu am o diplomă de Bacalaureat pe care o pot arăta"

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Elena Lasconi, a declarat, luni, întrebată ce o recomandă să fie preşedintele României, că "oricum" are o diplomă de Bacalaureat pe care o poate arăta, menţionând că va scrie două cărţi la pensie şi nu "este omul sistemului", ci "foarte muncitoare", conform Agerpres.

"Oricum eu am o diplomă de Bacalaureat pe care v-o pot arăta. O să scriu două cărţi la pensie, dar o să fie pe bune, nu o să fie plagiat pentru că una o să se numească 'cum să ajungi primar' şi a doua 'cum să ajungi preşedinte', asta va fi cu siguranţă. Sunt un om de bună credinţă. Nu sunt din sistem, nu fac parte din nicio combinaţie, nu am în spate niciun grup de interese aşa cum se întâmplă la toţi contracandidaţii şi mă recomandă faptele. Sunt foarte muncitoare, nu am ştiut că o să fiu un primar bun şi am reuşit să atrag fonduri europene cât este bugetul oraşului pe 40 de ani şi nu am făcut facultatea de primari, nu există nici facultatea de preşedinţi, dar cu siguranţă voi fi un preşedinte din popor şi pentru fiecare cetăţean, fiecare român", a spus Lasconi, într-o conferinţă de presă la Parlament.

Ea a criticat actuala guvernare, menţionând că nu s-a făcut reformă în administraţie, în educaţie şi sănătate.

"Un singur om şi-a dorit să aducă la guvernare cel mai corupt partid din istoria României, un singur om a dorit să-i aducă la butoane şi numele lui este Klaus Iohannis. În doar câteva luni, românii vor avea o altă provocare, românii vor avea trei voturi importante în noiembrie şi decembrie şi ceea ce vor hotărî românii ne va urmări vreme de 10 ani. Nu putem merge însă la vot dacă nu înţelegem frauda morală care a însemnat guvernarea socialistă din ultimii trei ani, nu putem vota această alianţă toxică, punem în pericol statul de drept şi democraţia din România", a afirmat Lasconi.

Preşedintele USR a mai spus că alianţa PNL - PSD a falsificat democraţia şi "a distrus orice noţiune de opoziţie reală în România", potrivit Agerpres.

"Suntem în situaţia în care cele mai mari partide din ţară şi-au dat mâna pe sub masă şi guvernează susţinute de o presă din ce în ce mai puţin liberă, de instituţii fragile şi instituţii fragilizate. Această alianţă distruge însă şi ideea fundamentală a democraţiei, competiţia de idei şi opţiuni politice distincte", a arătat Lasconi.

Elena Lasconi a vorbit şi despre "o falsificare şi o controlare a discursului public", care aduce aminte de vremea lui Ceauşescu, a comunismului.

"Timp de trei ani, această alianţă contra naturii a impus un narativ mincinos, a justificat derapajele democratice, derapajele din economie, din sănătate, din societate cu un singur cuvânt: stabilitate. Şi-au împărţit ţara în numele stabilităţii, însă în timpul ăsta am avut cele mai mari deficite dintre ţările Uniunii Europene şi cea mai mare inflaţie", a declarat liderul USR.

Ea a susţinut că, în ultimii ani, s-au construit "bugete mincinoase", s-au făcut angajări la stat şi au crescut "veniturile camarilei de partid", fiind risipiţi "fără jenă" banii plătitorilor de taxe şi impozite.

"Sunt aici pentru a vă vorbi despre un proiect de ţară în care oamenii să le spună politicienilor ce să facă şi nu invers, sunt aici pentru a vorbi despre un proiect de ţară în care elevii şi profesorii sunt în centrul sistemului educaţional, în care medicii şi pacienţii sunt în centrul sistemului de sănătate şi nu al baronilor acestora, sunt aici pentru a vă spune că este pentru prima dată în aceşti 35 de ani când cetăţenii îi vor spune statului ce să facă, sunt aici pentru a vă spune că, dacă această ţară va fi condusă de oameni cinstiţi, vom avea mai mult de câştigat din apartenenţa noastră la Uniunea Europeană şi la NATO", a subliniat Elena Lasconi, mai scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Poti sa ai si trei doctorate,daca esti PROST,asa ramai cu diplome cu tot. Voi astia care va dati POLITICIENI si care va laudati cu niste hartii care cica va face mai destepti sunteti defapt niste NULITATI care PALITI in fata unor oameni care desi nu au facultati si doctorate au CREIER. Sa luam ca cel mai bun exemplu pe GIGI BECALI care face ceva pe voi,SALTIMBANCILOR.!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    1. mai sunt cateva exceptii, dar scoala iti deschide ochii si mintea. cine n-a facut nimic nu poate intelege.

      pana si pe Becali l-ar fi ajutat o facultate, un masterat ceva. poate evita puscaria de ex.  

      Acord

      Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    De cel putin 3 ani Boulevardull centtral e ferfelita.La ce sunteti buna, doamna primar

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb