Leroy Merlin a început producţia de ferestre şi uşi PVC personalizate

F.D.
Companii / 28 iunie 2022

Leroy Merlin a început producţia de ferestre şi uşi PVC personalizate

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, anunţă lansarea serviciului de comandă de ferestre şi uşi de balcon din PVC pe dimensiunile şi culoarea pentru care clienţii optează. Toate ferestrele şi uşile de balcon PVC realizate la comandă sunt fabricate în România, potrivit unui comunicat de presă.

În prezent, serviciul de comandă personalizată este disponibil în 14 magazine Leroy Merlin, din Bucureşti Alexandriei, Bucureşti Colosseum, Bucureşti Pallady, Bucureşti Sun Plaza, Braşov Astra, Braşov Griviţei, Cluj Turzii, Cluj Vlaicu, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Târgovişte şi Târgu Mureş.

Astfel, clienţii care vor să comande trebuie să meargă la Punctul Info "Ferestre la comandă" în magazinele selectate, iar specialiştii Leroy Merlin vor asigura consiliere în configurarea proiectului de ferestre cu dimensiuni personalizate. De asemenea, aceştia au posibilitatea să aleagă forma, tipul de vitraj şi de deschidere, culoarea profilului şi a mânerelor.

Ulterior, în maximum 48 de ore de la vizita în magazin, echipa de tehnicieni Leroy Merlin va efectua măsurătorile la domiciliul clienţilor. Imediat după procesul de măsurare, clientul va primi pe e-mail sau telefonic oferta finală pentru validare.

"Lansarea acestui serviciu vine ca un răspuns natural la o nevoie exprimată de clienţii Leroy Merlin. Astfel, toţi cei care au în plan să treacă de la tâmplăria clasică la cea din PVC, sau vor să schimbe tâmplăria PVC existentă cu una nouă, pe dimensiuni specifice, au la dispoziţie multiple opţiuni. Echipa Leroy Merlin este pregătită să ofere consiliere pentru o alegere potrivită, măsurători perfecte, dar şi cele mai bune servicii de livrare şi montaj la domiciliu. În plus, ne asigurăm că tot procesul este unul sustenabil, Leroy Merlin ocupându-se inclusiv de preluarea şi reciclarea vechilor ferestre", a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Produsele vor fi livrate şi montate direct la domiciliul clienţilor în cel mult 19 zile de la plata avansului de minim 50% din valoarea totală a proiectului. Livrarea şi montajul se realizează la o distanţă de maxim 50 km faţă de magazinele în care serviciul este disponibil. Totodată, indiferent de dimensiunea sau tipul de personalizare a proiectului, clienţii beneficiază de o garanţie de cinci ani pentru produse şi un an pentru montaj.

În cadrul serviciului, echipa Leroy Merlin se ocupă şi de demontarea, preluarea, dar şi de reciclarea vechilor ferestre ale clienţilor, astfel încât aceştia să nu mai aibă grija manevrării şi depozitării lor.

De asemenea, pe website-ul Leroy Merlin, clienţii au la dispoziţie un ghid de alegere pentru ferestrele PVC care detaliază cele mai importante criterii care trebuie luate în calcul înainte de procesul de achiziţionare, elementele componente, dar şi rolul grosimii şi coeficientului termic în performanţa ferestrei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb