LIMITLESS AGENCY: Promovarea digitală va fi din ce în ce mai automatizată şi mai precisă

G.D.
Companii / 15 noiembrie 2022

Daniel Ene, Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency

Daniel Ene, Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency

Limitless Agency a fost selectată de Huawei Ads pentru a vorbi despre potenţialul pieţei de advertising şi de ecommerce din România, la WebSummit Lisabona, cel mai mare eveniment de tech din Europa, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, comportamentul de consum tot mai impredictibil, dorinţa de a vinde rapid la costuri mici şi existenţa unui număr mare de advertiseri în România sunt principalele concluzii despre piaţa de advertising din România prezentate de Limitless în cadrul WebSummit Lisabona. De asemenea, testarea constantă a publicului ţintă pe canale diferite de promovare, folosirea a tot mai multor automatizări pentru targetare precisă şi vânzări mai mari sunt alte tendinţe reprezentantive pentru piaţa locală, unde industria de ecommerce este la fel de competitivă ca cea din Occident, potrivit Limitless Agency.

"Am observat o schimbare majoră a noilor algoritmi de pe principalele platforme de advertising către modalităţi mai automatizate de a crea reclame. Principala lecţie pentru noi este că pentru a avea succes în marketingul online, în special în ecommerce, trebuie să foloseşti date interne şi să-ţi analizezi afacerea, cifrele şi produsele pentru a vedea ce funcţionează cu adevărat, nu ce crezi că funcţionează. După ce ai datele trebuie să promovezi acele produse în timp real folosind tehnologia deoarece în prezent este mult mai greu să prezici comportamentul consumatorilor. Considerăm că în viitor mediul digital românesc va fi impactat de inteligenţa artificială şi noi tehnologii, marketingul online fiind tot mai automatizat, iar promovarea să fie făcută cu ajutorul datelor, care vor fi din ce în ce mai complexe", a explicat Daniel Ene, Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, la masterclass-ul Huawei Ads în cadrul WebSummit Lisabona.

Potrivit acestuia, principala provocare pe piaţa de publicitate din România este numărul tot mai mare de advertiseri care influenţează creşterea continuă a CPC (cost per click) din campaniile Google Ads, Facebook Ads. Astfel, pentru a se diferenţia pe piaţă şi pentru a asigura creşterea vânzărilor prin optimizarea bugetelor de publicitate ale clienţilor, Limitless Agency include în campaniile de promovare produsele HERO, care sunt cele mai atractive pentru consumatori şi respectiv validate de piaţă, pentru a creşte numărul total de vânzări şi venituri. În acelaşi timp, compania foloseşte tehnologii moderne şi instrumente de analiză aprofundată a datelor despre consumatori. De asemenea, Limitless foloseşte tehnologia Huawei Ads pentru a viza un public mai larg la costuri mai bune.

"Mobile-ul reprezintă deja 95% din rata de engagement pentru cumpărăturile online. Mulţi încă mai cred că mobile-ul este viitorul când mobile-ul este aici de mulţi ani. Trebuie să ne gândim la mijloacele folosite în prezent şi să găsim noi modalităţi creative de a crea reclame pentru aceste platforme şi, de asemenea, să testăm publicul, mesajele şi aşa mai departe. Este importantă testarea canalelor de promovare pentru că, dacă produsul este bun şi este la un preţ avantajos, se pot creşte uşor vânzările", a adăugat Daniel Ene, Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, în cadrul prezentării despre bune practici în domeniu la WebSummit Lisabona.

WebSummit, desfăşurat anul acesta la Lisabona, Portugalia, în perioada 1-4 noiembrie, este cel mai mare eveniment de soluţii tech, adunând peste 71.000 participanţi din 160 de ţări, peste 1.000 de speakeri, peste 2.500 de startup-uri, peste 2.000 de agenţii media şi peste 1.000 de investitori, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb