Ludovic Orban ar putea boicota dezbaterile de la alegerile locale

Andrei Stan
Politică / 3 aprilie 2016

Liberalul cere ca liderii PSD să-şi ceară scuze pentru campania de la prezidenţiale

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a cerut astăzi ca liderul PSD, Liviu Dragnea, şi contracandidatul său, Gabriela Firea, să-şi ceară public scuze pentru campania de la prezidenţiale, în caz contrar luând în calcul boicotarea dezbaterilor.

"Cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriel Vrânceanu Firea, n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară. Cu mine nu le merge, voi răspunde la orice minciună, la orice calomnie, la orice tentativă de defăimare", a afirmat Orban, potrivit unor surse din media.

Ludovic Orban a mai spus că ia în calcul "măsura extremă" de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

"Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze.(...) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost şeful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campaia prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD", a declarat liberalul.

Ludovic Orban a mai spus că în campania electorală prezidenţială cei din PSD "au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL", l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că acesta nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte deoarece nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea, n.r.), şi că va tăia pensiile.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Da asa este...observatia este corecta...............Intradev ar multi "vizionari" al acelei campanii nu se asteptau din partea unei astfel de persoane ...la o astfel de "josnica" exprimare....Credeam la un anumit...timp...trecut ca d-na Firea este o d-na...si nu o astfel de carcotasa..De fapt ca si "copilot" la avut pe avocatul...fost Ministru al Marilor Proiecte...ex.Sova. D-lui s-a exprimat la intr-o emisiune televizata...ca isi asuma raspunderea referitor la traficul de copii....Pe Sova l-am c-am inteles de ce cu tot dinadinsul il vrea pe Ponta presedinte.... cazul fraudei Turceni.....etc impreuna cu Ponta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb