LUDOVIC ORBAN: ''Avocatul Poporului se comportă mai mult ca avocatul PSD''

G.U.
Politică / 13 iunie 2020

''Avocatul Poporului se comportă mai mult ca avocatul PSD''

Premierul Ludovic Orban critică în termeni duri acţiunile Avocatului Poporului, despre care spune că "în ultima vreme se comportă mai mult ca avocatul PSD decât ca avocatul românilor" şi catalogând drept "ruşinoasă" atitudinea acestei instituţii din ultima perioadă, conform News.ro.

"În ultimele luni, instituţia Avocatului Poporului are nişte atitudini şi acţiuni care o transformă nu în Avocatul Poporului ci în duşmanul poporului. Vă readuc aminte numai ce a făcut adjunctul Avocatului Poporului transmiţând o adresă în care să îi oblige pe directorii de spital în care au fost trataţi pacienţii bolnavi de COVID să anunţe că sunt instituţii cercetate pentru tortură, încercând să transforme tot personalul care a luptat în prima linie pentru tratarea persoanelor infectate, care şi-a pus în pericol chiar sănătatea, viaţa lor şi a familiilor lor în torţionari. Este ruşinos ceea ce se întâmplă", a afirmat Ludovic Orban sâmbătă, întrebat fiind ce părere are despre demersul Avocatului Poporului care cere ca elevii care dau examene să nu fie termoscanaţi.

Primul ministru a precizat că măsura de termoscanare este în beneficiul celor cărora li se măsoară temperatura corporală şi a reamintit faptul că elevii care nu pot participa la prima sesiune a examenelor au posibilitatea de a intra în sesiune specială, organizată tocmai pentru astfel de cazuri.

"Nu cred că Avocatul Poporului are vreun motiv să ia poziţiile publice pe care le ia, decât un motiv de natură politică. În ultima vreme, se pare că se comportă mai mult ca avocatul PSD decât ca avocatul românilor", a mai afirmat şeful Guvernului.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Da , băbuta cam vrea sa conduca romania....

    1. Ciumetele se refera la unul din dushmanii poporului. Toti cei care au de alte opinii, care il incurca la furat si distrus economia, sunt nashpa si trebuie eliminati sau schimbati. Gen lenin, trotzky

    Ce pretentii sa ai de la coclitul asta de orban? Atat intelege el, atat spune. Rade lumea!

    Orbane da-o-n judecata la CCR si p-asta. Poate o scot aia nefunctionala dupa proces.

    PSDistii îl urăsc pe Iohanis, ca e neamt, dar pe Renate Weber nu o vad? Tăriceanu și toți cei promovați de el nu vor promova niciodată altceva decât interesele Alde! În România nu a existat un partid mai corupt ca Alde (cu excepția PCR) ACEST PARTID AR VINDE ORICE PENTRU A FI LA PUTERE!

    1. Nu-l urasc pentru ca e neamt ci pentru ca e trapanat. Majoritatea romanilor nu au votat deci nu se pot numi pesedisti sau penelisti sau alte d'astea. Pe hoha l-au votat vreo 6,5 milioane deci majoritatea nu a votat cu el sau pe altii. Cei mai multi nu-l respecta pentru simplul motiv ca in afara ca e trepanat, uraste Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb