LUDOVIC ORBAN: " Dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene"

A.B.
Politică / 20 septembrie 2020

" Dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene"

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminică, la o întâlnire cu membrii PNL în judeţul Neamţ, că dacă el ar fi din acest judeţ, ar fi "jignit" să fie condus de "unul ca Arsene", referindu-se la preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene. El i-a îndemnat pe liberali să îşi propună să obţină victoria în mai multe localităţi, inclusiv în comuna Grumăzeşti, de unde provine Arsene. "Dacă-l batem pe Arsene, îmi faceţi cea mai mare bucurie de pe 27 septembrie, la el acasă", a spus Orban, potrivit News.ro

"Eu, dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene, mi-ar fi şi ruşine să recunosc în faţa altora, din alte judeţe ale ţării, că a ajuns în fruntea... în capu' trebii unul ca Arsene. Sper că, ştiţi vorba aia: Errare humanum est, perseverare diabolicum, a fost o singură greşeală şi că nemţenii vor înţelege că judeţul nu se poate dezvolta decât cu echipa liberală", a declarat, duminică seară, Ludovic Orban, la o întâlnire cu membrii PNL Neamţ, desfăşurată la Oglinzi.

Orban a spus că PSD în mod deliberat a vrut să ţină fiefurile sale "în sărăcie".

"Pentru că ei nu pot să câştige alegeri decât acolo unde oamenii sunt săraci, neinformaţi, în stare de dependenţă, pot fi minţiţi, pot fi păcăliţi, pot fi cumpăraţi. În orice zonă în care oamenii stau pe propriile picioare, în care oamenii gândesc, au capacitatea de a alege conducători, lideri, manageri publici care au cu adevărat capacitatea de a dezvolta comunităţile locale, judeţele", a afirmat premierul.

Orban a susţinut că în prezent singurul judeţ din Moldova care nu e "călărit de o mafie condusă de baronii roşii" este Suceava, celelalte fiind "cotropite" de "baroni roşii" precum Ionel Arsene, Dumitru Buzatu, Marian Oprişan, "indivizi care n-au adus decât abuzuri, izolare, sărăcire, lipsă de speranţă în judeţe".

El a adăugat că, deşi au fost "două dezertări importante", la Piatra Neamţ şi Roman, este încrezător că liberalii pot câştiga alegerile în aceste oraşe, dar şi în alte localităţi şi şefia Consiliului Judeţean.

"Spor la treabă, mobilizare, încredere, mergeţi în faţa oamenilor cu capul sus, nu avem niciun motiv să ne temem să ne uităm în ochii oamenilor (...)", le-a transmis Orban, în finalul discursului său.

"Eu cred că pentru noi un rezultat frumos înseamnă victoria, deci noi trebuie să ne propunem victoria şi în Târgu Neamţ şi în toate comunele arondate şi mai ales Grumăzeşti, de unde e Arsene. Dacă-l batem pe Arsene, îmi faceţi cea mai mare bucurie de pe 27 septembrie, la el acasă", a completat Orban.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Hai sictir sica!

    1. da' sicatir la sictir ai luat vreodat ' ????

      Sictir la sictir la sictir.

      ROMANI TREZITIVA,APARATIVA TARA,BATRANII si COPII de NEOFASCISTII care conduc azi ROMANIA.! Dragi Romani,dupa luarea puterii totale in Romania de catre STRAINUL HABSBURG,IOHANNIS si UNGURUL ORBAN,TARA este pe buza prapastiei. Sustinut de catre toate INSTITUTIILE STATULUI,acest regim ODIOS a devenit unul de tip NORD-COREEAN.BATRANII,sunt lasati sa moara la portile spitalelor,muncitorii nu mai au locuri de munca,iar odata cu inceperea scolilor,acesti SINISTRII care ne conduc,atenteaza si la vietile copiilor nostri.Cu un CINISM demn de DEMENTA,scolile au fost deschise fara nici o pregatire din partea guvernului si toata greutatea a fost lasata pe umerii primarilor care cu exceptia celor care sunt CACANII,nu au avut bani si urmarea se vede,COPII au inceput sa se imbolnaveasca si uni vor muri.Profesorii,sunt neputinciosi iar dupa alegeri,scolile vor fi inchise si copii nu vor avea acces la educatie.FINANTELE TARII,au fost SECATUITE de FURTURILE CACANIILOR,PRETURILE au luato RAZNA iar un MINISTRU de FINANTE ANALFABET,se IMPRUMUTA fara NOIMA fara sa spuna ce a facut si ce face cu banii,AMANETAND VIITORUL COPIILOR nostri.TOATA aceasta MASCARADA are un singur SCOP si anume CASTIGAREA ALEGERILOR de catre CACANII si NEOSECURISTII de la USR.Asa ca ROMANI,nu asteptati ca MIELU la TAIERE sa fiti inchisi in noul LAGAR numit ROMANIA,IESITI la PROTESTE MASIV,iar la VOT,nu VOTATI noi NEOFASCISTI si NEOCOMUNISTI,PNL si USR.Daca mai aveti putina JUDECATA,aparativa acum,cand puterea sta in mainile voastre.!

    te pregatesti sa-ti faci buletin de Neamt?

    o noua cerinta de la cotroceni? 

    Sa vedeți ce și-o fura PNLu la alegeri.

    Lumea și-a dat seama ca e vorba de niste tzepari. 

    1. sica spune ca psd nu a facut nimic, dar inaugureaza in draci munca psd

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb