Magazinele online îşi pot creşte vânzările cu 50% în mai puţin de şase luni

E.D.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 8 august 2014

Magazinele online care folosesc Retargeting.ro,  soluţia  românească  de  personalizare a comunicării cu vizitatorii afacerilor  de e-commerce, au înregistrat vânzări  medii  lunare  în creştere cu cel puţin 50 procente, pe un interval de timp de 6 luni, informează un comunicat remis redacţiei. Potrivit acestuia, cele 10 magazine care au fost incluse în perioada beta au realizat încasări  suplimentare  de 40.000 lei  din prima  lună  şi  până  la 212.000 lei  după  şase  luni,  conform datelor din perioada ianuarie -iunie 2014.

Soluţia Retargeting.ro  îmbină  personalizarea  mesajelor  afişate în  site, a neweletterelor, segmentarea bazei de date, A/B testing, cu  un  sistem  de  recomandări  individualizat pentru fiecare vizitator,  în  funcţie de  istoricul său de  navigare.

"De exemplu, daca un vizitator a căutat şi şi-a achiziţionat anterior o consola de jocuri video, atunci soluţia Retargeting.ro îi va sugera un controller sau un alt device în completarea achiziţiei iniţiale. Experienţa de cumpărare a clientului se îmbunătăţeşte, iar vânzările cresc, până la dublare" declară Rareş Bănescu, fondator Retargeting.ro.

 

Prin  colectarea  de  informaţii  despre  fiecare  vizitator  în parte, magazinul online comunică individualizat prin  Retargeting.ro cu fiecare vizitator al  său. Astfel, clientul respectivului magazin online are parte de  o  experienţă  de cumpărături  personalizată  integral, lucru care îl ajută să-şi concretizeze intenţia de cumpărare. Implicit, aceasta duce la creşterea vânzărilor magazinului  online în cauză şi la un grad superior de satisfacţie resimţit de clienţii săi.

"Ratele de conversie din site cresc semnificativ încă din prima lună de folosire a serviciului. Retargeting optimizează între 5 şi 10% din traficul unui site în fiecare lună de folosire, trafic pe care converteşte peste 10% încă din prima lună. În felul acesta, dacă în mod normal un magazin online îşi creşte rata de conversie cu 15-20% într-un an şi o consideră un succes, prin integrarea Retargeting.ro, o afacere de e-commerce reuşeşte să crească rata de conversie cu până la 30-60% în doar câteva luni, deci realizează în jumătate de an cât alţii în 2-3 ani" spune Mugur Frunzetti, acţionar Retargeting.ro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb