Maratonul DHL "Ştafeta carpaţilor" sprijină antrenarea sportivilor pentru Jocurile Paralimpice de la Rio

Sport / 15 ianuarie 2016

Parteneriatul început în 2015 între DHL şi Comitetul Naţional Paralimpic Român a fost unul benefic pentru sportivii cu dizabilităţi români. Fondurile strânse în urma participării a peste 1.000 de alergători la probele marathon, semimaraton şi ştafeta au sprijinit antrenarea şi pregătirea sportivilor care ne vor reprezenta anul acesta la Jocurile Paralimpice de la Rio, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

"Toate fondurile care se vor strânge la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor, ediţia 2016 vor fi donate în beneficiul acestor sportivi, care ne vor reprezenta anul acesta la Jocurile Paralimpice de la Rio. Le urez multă baftă şi îmi doresc să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii", a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

"Sportul pentru persoanele cu dizabilităţi oferă avantaje fizice - o bună circulaţie a sângelui, muşchi mai puternici, un echilibru şi o coordonare bune. În acelaşi timp, sportul de performanţă poate oferi persoanelor cu dizabilităţi multiple beneficii: obţinerea abilităţilor de zi cu zi, motivaţie, încredere, respect de sine. Mai mult decât atât, sportul reprezintă pentru ei o modalitate excelentă de integrare în societate. Datorită voinţei sportivilor şi susţinerii primite, România este acum recunoscută la nivel mondial pentru medaliile obţinute la sporturile paralimpice. Suntem foarte recunoscători că Maratonul DHL a ales să susţină eforturile sportivilor noştri şi le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect" a declarat Sally Wood-Lamont, Preşedinte Comitetul Naţional Paralimpic.

Anul acesta maratonul se află la cea de-a saptea ediţie şi va avea loc tot la Poiana Brasov. Startul înscrierilor va fi dat în luna februarie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb