Marcel Ciolacu anunţă lucrări majore în infrastructura feroviară

S.B.
Politică / 8 august

Marcel Ciolacu anunţă lucrări majore în infrastructura feroviară

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat joi lucrări majore în infrastructura feroviară cu o valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei, bani care provin din PNRR, informează news.ro.

Guvernul aprobă joi şi suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării, pentru co-finanţarea mai multor proiecte din PNRR.

"Menţinem ritmul alert al investiţiilor şi aprobăm indicatorii tehnico-economici ai unor lucrări majore în infrastructura feroviară. Modernizăm sectoare de cale ferată de pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara şi Cluj", a anunţat Ciolacu.

El a precizat că este vorba despre lucrări cu o valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei, toate finanţate cu bani din PNRR.

"Azi asigurăm şi co-finanţările de la buget necesare pentru o axă majoră de proiecte din PNRR: este vorba de Valul Renovării, dar şi pentru investiţii din Programul de Dezvoltare Locală şi Programul naţional "Anghel Saligny". a mai afirmat şeful Executivului.

În acest context, el a anunţat suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cu peste 1,6 miliarde de lei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Modernizezi o laee. 400 mil euro nu inseamna nimic pt feroviar ro.

    Abea are grindeanu si sncfr et capusele cfr ce fura cu studiile de fezabilitate si caietele de sarcini, nu le ajunge nici pt o masea.  

    Mai bine scrii o carte. 

    Huiduma a scris pas cu pas si a fost sef 10 ani.  

    Liviu a scris 7 carti in 5 luni si a iesit mai repede cu 7 ani. 

    Burdihanul scund scrie ostas in slujba popotei cum a devalizat el toate cantinele armatei, acum e general, acum devalizeaza trezoreria pnl si candideaza la sefie.  

    Probabil o sa scrie o carte si despre asta candva. "Cum sa-i faci pe fraieri!"

    De banii astia mai bine scrie si tu o carte - un covrig fara gaura, etc!! Poate castigi, zau asa, ca linii ferate modernizate n-o sa vezi, in schimb o sa vezi cum dispar juma de miliard de euro in neant, nu ca n-ai mai fi vazut, dar de fiecare data e altfel. 

    1. Domnule CIOLACU. Nu va cunosc personal,nu am nici un beneficiu personal pentru ca adeseori v-am apreciat realizarile pe care guvernul condus de dumneavoastra le-a realizat in putinul timp de cand conduceti guvernul. Daca PSD,a fost CIUMA ROSIE,azi,CIUMA,este inlocuita de HOLERA GALBENA,care timp de 3 ani a condus romania si pe care a traso in jos,pana ce erea ca tara,sa intre in incapacitate de plata. Umblu mult prin romania si de cand PSD conduce guvernul,tara este un imens santier care v-a face din romania o tara moderna in toate planurile. Dupa retinerea celor doua doctorite de la spitalul pantelimon,cei din partidul HOLERA GALBENA si mai ales NEOMARXISTII,apropiati de fascisti,adica cei din USR,va cer sa il demiteti pe ministrul RAFILA. Intreb. De ce jumatate din guvernele ORBAN -CATU si BARNA nu au fost bagati la PUSCARIE pentru UCIDEREA a mii de romani,in timpul pandemiei de COVID. Nu cumva au fost protejati de JUSTITIE la cererea sefului lor IOHANNIS.? Daca cele doua doctorite au fost retinute,inseamna ca PROCURORUL de caz a avut INDICII TEMEINICE.In cazu MORTILOR din timpul PANDEMIEI,DOVEZILE au fost vazute de o TARA intreaga si nu s-a intamplat nimic. Asa ca,nu va luati dupa CIUMA GALBENA si FASCISTII lui LASCOINI,ci,lasati ca justitia sa stabileasca daca cele doua doctorite sunt vinovate. In timpul guvernarilor celor de dreapta care au dat tarii trei presedinti,tara a fost un adevarat LAGAR in care tara a cedat teritorii si a fost MULSA de BOGATIILE ei,mai ceva ca pe timpul TURCILOR. Vin alegerile la parlamentare si presidentie si CIUMA GALBENA,l-a pus pe toate gardurile pe generalul de plumb,la fel cum procedeaza nevestele unor morti,pe care ii tin in geam numai ca sa incaseze pensia mortului.Este greu sa mai tii in viata un MORT.!

      Lasa ca si psd a fost complice la ce au facut astia in pandemie. Am avut restrictii pt nevaccinati dupa Citu pana in martie 2022? Am avut! Cu psd la putere.

      Neomarxisti? Astia sunt social democrati, tot o scarbosenie stangista. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb