Marsh şi Ascot anunţă primul plasament realizat prin intermediul facilităţii dedicate asigurării exporturilor de cereale din Ucraina

G.D.
Companii / 23 august 2022

Marsh şi Ascot anunţă primul plasament realizat prin intermediul facilităţii dedicate asigurării exporturilor de cereale din Ucraina

Marsh alături de ASCOT Group, reasigurator global, anunţă realizarea primului plasament în asigurare prin intermediul facilităţii Marine Cargo&War, conform unui comunicat remis redacţiei. Lansată la începutul acestei luni, facilitatea oferă acoperire pentru cerealele şi alte tipuri de alimente de bază exportate din Ucraina şi expediate prin coridoarele sigure de transport agreate prin Tratatul Mării Negre semnat recent între Rusia şi Ucraina.

Potrivit sursei citate, un pas important este faptul că Marsh, Ascot şi ceilalţi asigurători de top care sunt implicaţi în dezvoltarea facilităţii, au convenit extinderea acesteia şi pentru clienţii brokerilor înregistraţi la Lloyd's of London. Extinderea disponibilităţii facilităţii este menită a oferi sprijin suplimentar eforturilor umanitare în curs şi să diminueze presiunea continuă asupra siguranţei alimentare şi a lanţurilor de aprovizionare.

Facilitatea Marine Cargo and War oferă până la 50 de milioane de dolari acoperire all risks pentru mărfuri, riscuri maritime şi acoperire pentru situaţii de război. Sistemul permite navelor care transportă din porturile ucrainene cereale şi alte produse alimentare desemnate să beneficieze de acoperire fiabilă şi uşor accesibilă pentru realizarea exporturilor.

David Roe, Head of UK Cargo, Marsh, afirmă: "Asigurările vor juca un rol esenţial în reluarea şi extinderea largă a exporturilor de cereale şi a altor alimente de bază din porturile Ucrainei de la Marea Neagră. Am pus la dispoziţia clienţilor brokerilor înregistraţi la Lloyd's of London această facilitate în speranţa că putem colabora cu toţii pentru a spijini eforturile internaţionale şi pentru a ne asigura că cerealele ucrainene ajung la cei mai vulnerabili oameni din lume, în această perioadă cumplită de conflict."

Chris McGill, Head of Cargo, Ascot, a adăugat: "Suntem încântaţi să oferim acoperire primilor asiguraţi care utilizează această facilitate. De la lansare, am remarcat o cerere semnificativă pentru produs, atât din partea clienţilor cât şi din partea brokerilor. Ne bucură faptul că această iniţiativă de sprijin este acum este deschisă şi disponibilă tuturor celor care ar putea avea nevoie de ea", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb