Mastercard şi BRD - Groupe Societe Generale lansează platforma Octet Europe în România

S.B.
Bănci-Asigurări / 30 iulie 2020

Mastercard şi BRD - Groupe Societe Generale lansează platforma Octet Europe în România

Mastercard România şi BRD - Groupe Societe Generale anunţă implementarea la nivel local a platformei Octet, lansată de Mastercard la începutul acestei veri sub denumirea de Mastercard Trade Solution, şi dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii. BRD - Groupe Societe Generale devine, astfel, prima bancă din Europa care implementează noul serviciu, cu multiple beneficii pentru clienţii săi, la nivel local.

Platforma Octet ajută IMM-urile să îşi extindă activitatea la nivel global, garantând securitatea plăţilor, gestionând fluxurile de numerar şi susţinând astfel IMM-urile, un sector economic extrem de important şi puternic afectat în această perioadă.

Printr-un parteneriat cu Mastercard şi Octet, BRD - Groupe Societe Generale va oferi antreprenorilor noua soluţie pentru a-i susţine în dezvoltarea business-urilor pe care le conduc. Clienţii BRD se pot înregistra online, iar în urma unui proces de verificare, pot primi acces în platforma Octet. Ulterior, companiile au acces la beneficiile participării în platformă, unde vor interacţiona cu partenerii lor de afaceri într-un mediu structurat şi mai sigur în faţa riscurilor de fraudă comercială. De asemenea clienţii BRD beneficiază de un discount de 10% din valoarea comisionului standard pentru plăţile realizate cu cardul BRD Business Mastercard pe platforma Octet, ca urmare a parteneriatului dintre BRD şi Octet Europe.

"Platforma a fost gândită să simplifice munca antreprenorilor, oferindu-le posibilitatea să aibă control şi vizibilitate asupra tranzacţiilor B2B efectuate. Ne bucurăm că, prin intermediul parteneriatului cu BRD, antreprenorii din România vor fi primii din Europa care vor putea accesa beneficiile oferite de soluţie, pentru a-şi valorifica potenţialul de business, într-o perioadă în care ne confruntăm cu noi provocări şi suntem nevoiţi să găsim soluţii sustenabile. Iar digitalizarea este una dintre acestea", spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

"Parteneriatul cu Mastercard şi Octet Europe ajută micile companii să fie mai eficiente cu propriile resurse în condiţiile unei siguranţe ridicate. Suntem bucuroşi că putem oferi, în premieră în România, un astfel de serviciu clienţilor noştri, adăugând şi mai multă valoare demersului nostru de sprijinire a noii generaţii de antreprenori din România", a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD Groupe Societe Generale, reponsabil pentru activitatea Retail.

Serviciul cuprinde platforma cloud-based de comerţ B2B de ultimă generaţie, oferită de Octet Europe, care examinează în detaliu fiecare companie din reţea. Toţi membrii care activează pe platforma Octet sunt verificaţi pe larg, prin sisteme de combatere a spălării banilor (Anti-Money Laundering), de cunoaştere a clientelei (Know Your Customer), de finanţare împotriva terorismului (Counter Terrorism Financing), dar şi prin intermediul sancţiunilor economice (Economic Trade Sanctions), şi reduce astfel nivelul de risc pentru toţi cei implicaţi în reţea. Aceste opţiuni oferă IMM-urilor o siguranţă sporită în demersul de accesare a pieţelor străine sau a unor furnizori de peste graniţe.

Cu ajutorul noii soluţii, IMM-urile îşi pot folosi cardurile Mastercard drept instrumente eficiente de gestionare a fluxurilor de numerar, precum şi de plată a furnizorilor, în vederea dezvoltării business-ului, bucurându-se de avantajele utilizării unui card business. Platforma Octet foloseşte avantajele tehnologiei Mastercard pentru serviciile de plată. Totodată, aceasta oferă companiilor o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte alegerea modului în care tranzacţionează. Concret, cumpărătorii au posibilitatea de a alege să plătească cu ajutorul cardului, chiar dacă furnizorul nu procesează plăţi cu cardul, în timp ce vânzătorii pot accepta plăţile în conturile lor bancare, indiferent de modul în care cumpărătorul alege să plătească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb