Meli Melo Paris a inaugurat primul magazin din Bulgaria

F.A.
Comunicate de presă / 15 aprilie 2013

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din ţara noastră, a inaugurat primul magazin din Bulgaria, în Sofia, în urma unei investiţii de 100.000 de euro, vizând expansiunea şi pe alte pieţe europene, arată un comunicat de presă.

Potrivit conducerii Meli Melo Paris, decizia extinderii pe piaţa din Bulgaria a fost luată deoarece s-a observat că obiceiurile de consum sunt similare celor din România, iar bulgarii sunt atraşi de magazinele de accesorii. Aceasta nu este însă prima ieşire a Meli Melo Paris pe o altă piaţă, în 2007 fiind inaugurat primul dintre cele două magazine din Chişinău, Repulica Moldova.

Magazinul din Bulgaria a fost deschis la finele lunii martie şi are o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, fiind amplasat în Mall of Sofia, principala locaţie de shopping din regiune.

Investiţia în noua locaţie a fost de 100.000 de euro, sumă ce include şi stocul iniţial de marfă, urmând a fi amortizată în primul an de funcţionare.

"Planurile de extindere peste graniţe ale Meli Melo Paris nu se opresc însă la magazinul din Bulgaria. Astfel, pe termen mediu, compania are în vedere deschiderea unei a doua locaţii în această ţară. Pentru anul în curs, Meli Melo Paris are în plan şi inaugurarea primului magazin în Rusia - Moscova. Decizia de extindere pe această piaţă a venit datorită puterii mari de cumpărare din această ţară, dar şi a deschiderii locuitorilor către branduri de bijuterii şi accesorii de modă în tendinţe. Pe termen mediu, compania vizează inaugurarea a 3 magazine pe această piaţă. În acelaşi timp, Polonia şi Ucraina se află pe lista de potenţiale locaţii pentru magazine Meli Melo Paris în următorii 3 - 5 ani", se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb