Mercedes-Benz Clasa C este primul model de serie complet electrificat

A.P.
Miscellanea / 23 februarie 2021

Mercedes-Benz Clasa C este primul model de serie complet electrificat

Clasa C este primul model clasic de serie Mercedes-Benz complet electrificat care are o autonomie electrică de aproximativ 100 de kilometri. De asemenea, noul model stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte sustenabilitatea, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Alte îmbunătăţiri tehnice includ caracteristici opţionale, cum ar fi DIGITAL LIGHT şi tracţiunea spate. Modelele Limuzină şi T-Modell sunt lansate împreună, pot fi comandate începând cu 30 martie şi vor ajunge în showroom-urile reprezentanţelor autorizate Mercedes-Benz în vara anului 2021.

Noua Clasa C pare să fie deja în mişcare cu proporţiile sale dinamice, datorită combinaţiei consolei frontale scurte, ampatamentului lung şi consolei din spate. Capota sportivă cu nervuri accentuează acest efect de mişcare. Luneta şi spaţiul pasagerului au fost mutate în spate pentru aceste proporţii clasice cunoscute în industrie sub denumirea de "cab-backward design". Modelul precedent era deja cu un pas înainte în ceea ce priveşte calitatea superioară a interiorului, iar noua Clasa C merge şi mai departe, reprezentând luxul modern. Interiorul adoptă elemente esenţiale de la noua Clasa S, adăugând o notă sportivă.

Zona şoferului are un ecran LCD de înaltă rezoluţie. Este amovibil şi pare că pluteşte. Acest lucru diferenţiază afişajul şoferului de instrumentarul de bord tradiţional cu cadrane rotunde. Clienţii au de ales între o versiune de 26,0 cm sau o versiune de 31,2 cm. De asemenea, digitalizarea este evidentă pe afişajul central: funcţiile autovehiculului pot fi controlate folosind ecranul tactil de înaltă calitate. La fel ca tabloul de bord, ecranul este uşor înclinat spre şofer. Ecranul central are o diagonală de 24,1 cm ca standard, fiind disponibil opţional şi într-o versiune mai mare de 30,2 cm.

Similar modelului Clasa S, noua Clasa C este echipată cu a doua generaţie MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Interiorul autovehiculului devine şi mai digital şi inteligent, întrucât atât hardware-ul, cât şi software-ul au fost actualizate: imaginile strălucitoare de pe ecranele LCD facilitează controlul funcţiilor autovehiculului şi al confortului.

Afişajul şoferului şi afişajul media oferă o experienţă holistică. Informaţiile sunt prezentate într-un mod clar structurat. Mercedes-Benz a dezvoltat o nouă estetică a afişajului pentru Clasa S, care este acum utilizată în mod sistematic ca bază pentru alte modele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb