Mi-e poftă să fac bine pentru "Casele departe de casă" Ronald McDonald

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 21 noiembrie 2016

Mi-e poftă să fac bine pentru "Casele departe de casă" Ronald McDonald

Campania "Mi-e poftă să fac bine" a adus şi anul acesta la McDonald's persoane publice, parteneri, angajaţi şi clienţi care au devenit pentru câteva ore purtători ai mesajului "Mi-e poftă să fac bine" pentru a susţine cauza Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald.

Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc vineri, 18 noiembrie, la restaurantul McDonald's Unirii din Bucureşti.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald. În 18 ani de când activează în România, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două "Case departe de casă" construite în Bucureşti (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) şi în Timişoara (în curtea Spitalului Louis Ţurcanu). Părinţii nu plătesc cazarea şi pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susţinerea şi dragostea lor.

Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Ana-Maria Barnoschi sau Amalia Năstase se numără printre vedetele care au ales anul acesta să fie alături de Fundaţia Ronald McDonald şi de familiile găzduite în cele două "Case departe de casă".

"Pe parcursul săptămânii trecute, în cadrul campaniei Mi-e poftă să fac bine', am donat 1 leu către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald la fiecare Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut. Mă bucur să observ că, an de an, cel mai important eveniment al Fundaţiei, McHappy Day, aduce la McDonald's oameni cu suflet mare care îşi doresc să sprijine familiile găzduite în Casele Ronald McDonald. Suntem la un pas de a construi cea de-a treia Casă. Costul unei singure case ajunge până la 3 milioane de lei, iar ajutorul pe care-l primim în fiecare an este un semn extraordinar că activitatea Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald îşi lasă cu adevărat amprenta pe sufletele a mii de oameni. Le mulţumesc tuturor celor care ne sprijină prin donaţii, dar şi celor care ne-au ajutat anul acesta să strângem atâtea zâmbete de McHappy Day!" - Daniel Boaje, Preşedintele Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald.

Pentru prima dată, evenimentul McHappy Day a avut loc anul acesta şi în Timişoara, pe 15 noiembrie. Prietenii McDonald's s-au putut alătura campaniei de strângere de fonduri "Mi-e poftă să fac bine" trăind experienţa din spatele caselor de marcat alături de angajaţii McDonald's.

Elena, mama Sarei, 5 ani, Casa Ronald McDonald Bucureşti: "Mă numesc Elena şi de aproape 3 ani vin cu fiica mea la recuperare. Mulţumim că ajutaţi atâtea suflete să nu îşi trăiască copilăria într-un spital."

Ioana, mama Dianei, 10 ani, Casa Ronald McDonald Timişoara: "Aici ne recăpătăm forţele, având linişte, având acces la toate utilităţile casei, bucătărie, sală de mese, frigider, dulap de alimente, veselă, baie proprie. Aici am avut ocazia să socializăm cu alte familii, să legăm prietenii, să ne sprijinim reciproc."

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15,000 de familii au fost primite în aceste "Case departe de casă". McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald's îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

- Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu;

-Prof. Univ. Dr. Mărgit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Ţurcanu;

- Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă;

- Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications;

- Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald's în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb