Miele lansează noul model de aspirator fără sac Boost CX1

G.U.
Companii / 3 noiembrie 2021

Miele lansează noul model de aspirator fără sac Boost CX1

Miele extinde gama de aspiratoare fără sac şi lansează noul model Boost CX1 care este mai compact, uşor şi agil, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Aspiratorul are un design modern, o performanţă superioară de curăţare şi este extrem de uşor de utilizat. Boost CX1 este disponibil şi pentru piaţa din România.

Unul dintre diferenţiatoarele noului model Boost CX1 sunt roţile mari, situate în părţile laterale, care oferă şi o bună stabilitate aparatului. Un plus de stabilitate este oferit şi de roata pivotantă la 360°, prevăzută cu un ax de oţel, alături de o altă roată mai mică. Datorită acestei combinaţii (numită TrackDrive), aspiratorul Boost CX1 poate fi manevrat precis şi rămâne agil chiar şi atunci când se roteşte în jurul propriului centru de greutate. Graţie designul, aparatul evită coliziunea cu obiectele şi mobila din casă, în mod special în spaţiile înguste, în timp ce pe scări este stabil şi nu se rostogoleşte.

Designul compact al aparatului este completat de performanţa superioară a acestuia, motiv pentru care Boost CX1 a câştigat premiul "Red Dot Winner 2021", oferit de juriul redutabilei competiţii Red Dot Product Design Award. De asemenea, Boost CX1 a fost premiat şi la iF Product Design Award. Datorită tehnologiei Vortex, aspiratorul este puternic şi curăţă cu uşurinţă orice suprafaţă, precum parchet sau ţesătură. Tehnologia Mono-Cyclone, utilizată pentru acest model, asigură o viteză de aspirare a aerului de peste 100 km/h, pentru ca atât murdăria grosieră, cât şi praful fin să fie îndepărtate cu uşurinţă. Noul Boost CX1 are integrat şi un filtru Hygiene Air, care asigură filtrarea particulelor fine, iar cadrul filtrului este realizat în totalitate din material reciclat. Filtrul HEPA AirCrean, cu care sunt echipate modelele Cat & Dog şi Parquet şi care au duze speciale, ajunge la o retenţie a prafului de peste 99,95%, de aceea este soluţia perfectă pentru persoanele care sunt alergice la praf.

Potrivit sursei citate, aspiratorul Boost CX1 oferă flexibilitate şi poate fi utilizat cu uşurinţă datorită faptului că poate opera pe o rază de 10 metri. O altă caracteristică practică este aceea că în timpul pauzelor, ţeava de aspirare poate fi aşezată în partea laterală a aparatului. Mai mult, Boost CX1 are o greutate de 7,75 kg, astfel că poate fi mutat cu uşurinţă dintr-o cameră în alta. Recipientul de praf are o capacitate de 1 litru şi poate fi golit simplu şi igienic doar cu ajutorul unui buton, folosind comanda Click2Open.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb