MIHAI FIFOR: "PSD crede într-o Românie unită, nu divizată pe criterii discriminatorii"

M.I.A.
Politică / 24 august 2019

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al partidului, că social-democraţii cred într-o Românie unită, nu divizată pe criterii discriminatorii.

"Am crezut şi credem în oameni. Cultivăm unitatea şi empatia faţă de problemele semenilor noştri. Partidul Social Democrat crede într-o Românie unită, nu separată, nu scindată, nu divizată pe criterii discriminatorii, o Românie întreagă, o Românie prosperă. Acesta este, stimaţi colegi, crezul nostru şi pe mai departe", a afirmat Fifor, conform Agerpres.

El a susţinut că PSD va continua să facă "ceea ce trebuie, pentru ca România să fie o casă sigură pentru fiecare român".

"Am început o luptă, pe care o ducem noi, pentru ca alţii să nu mai fie nevoiţi s-o ducă. Am deschis lupta împotriva criminalităţii prin măsuri rapide, decizii ferme de care nu se va putea ascunde niciun vinovat. Toţi cei care greşesc şi încalcă legea plătesc. E un început de drum, dar nu ne am temut să ni-l asumăm. Suntem conştienţi că sancţionarea unor persoane nu este uneori de ajuns. Dacă dorim să schimbăm lucrurile în bine, dacă vrem ca instituţiile să funcţioneze, trebuie să facem ordine. Să schimbăm legi, să schimbăm atitudini", a spus Mihai Fifor.

El a amintit că PSD va merge în Parlament, săptămâna viitoare, cu un pachet de măsuri legislative privind combaterea criminalităţii, transmite aceiaşi sursă.

"O primă măsură după tragedia de la Caracal a fost să instituim, la iniţiativa prim-ministrului Viorica Dăncilă, un comitet interministerial privind 112, care a venit deja cu un pachet de măsuri de îmbunătăţire a acestui serviciu. O altă măsură importantă a fost elaborarea unui cadru normativ prin care să combatem fenomenul criminalităţii. Toate aceste prevederi sunt finalizate, iar Partidul Social Democrat va merge cu ele în Parlament chiar săptămâna viitoare. Vom opera schimbări în selecţia şi pregătirea oamenilor din sistem. Vreau să vă spun că în MAI avem mulţi oameni bine pregătiţi, cinstiţi şi devotaţi, care-şi fac foarte bine meseria, pe care-i respectăm, pe care-i preţuim. Pe ei trebuie să punem bază. Dar, dacă vrem să avem un sistem de luptă cu criminalitatea bine pus la punct, va trebui să avem grijă ca pe termen lung să investim în pregătirea profesională a oamenilor şi în stimularea lor. Numai aşa, prim măsuri clare, vom face ordine în sistem şi în ţară. Iar eu vreau să îi asigur pe toţi românii că avem toată determinarea să facem această curăţenie generală în România. Criminalitatea va primi cea mai hotărâtă ripostă din partea Guvernului Dăncilă din care fac parte şi acest lucru vi-l pot garanta cu toată responsabilitatea", a menţionat Fifor.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. PSD nu crede in nimic, PSD este doar numele unei organizatii compromise de presedinti hoti, bagati la parnaie, prosti, prostanaci si imbecili.

    Oamenii din PSD nu au nici in cine, nici in ce sa creada.

    PSD a ajuns doar o reuniune gregara de infractori si potentiali infractori, care s-au adunat numai si numai cu speranta ca pot profita de faptul ca sunt multi. Mihai Fifor este unul dintre ei, un alt imbecil servil, copiind modelul Viorica Dancila: imbecila, servila, premier, presedinte de PSD si candidat la presedintie. Pe Fifor nu-l deranjeaza sa fie al doilea si spera ca va fi urmatorul. 

    1. Angajati-ne pe toti in administratie cu 10000 lei salar pt frecat menta si plimbat hartii si o sa fim mai uniti. Stii cum e in administratie ? 20% sunt palmasi si muncesc de la sar capacele pe salarii f bune ,e adevarat , la ghiseu sau acolo unde chiar trebuie sa se ia decizii , iar restul de 80% sunt angajati pe pile si pe amantlacuri , toata ziua stau la tigara si n-au curaj sa semneze o hartie. Ziua trece , leafa merge.

    sa punem mana de la mana sa asiguram bunastarea politrucilor nostri, sa le platim ingrijirea sanatati in spitale din strainatate, sa le platim vacantele de 5 stele, se le platim pensii speciale, sa le platim scolile odraslelor prin strainatate, sa le cumparam imobile in strainatate, sa le platim salariile amantelor si ale rudelor angajate la stat, haideti romani, acum cind ne cere partidul sa fim uniti.......

    Ce-i aia "divizată pe criterii discriminatorii"?

    Adica cineva divizeaza Romania, iar nu ca noi ne certam intre noi. 

    Nu spune cine este acel "cineva", dar ne divizeaza dupa niste criterii. 

    Iar criteriile dupa care ne divizeaza acel cineva sunt discriminatorii. 

    Adica cine cu cine sunt aia discriminati? Romani cu unguri sau cizmari cu ingineri sau femei cu barbati sau ortodocsi cu protestanti sau copii cu batrani sau biciclisti cu pompieri?

    Hai, sa mori tu, idiotule?! Chiar asta ai vrut sa spui? Nu cred. Cred ca pur si simplu, la cat de prost esti, ai bagat si tu cuvinte la gramada. 

    P.S.D. este o MARE MIZERIE, nu are treaba cu politica, cu atat mai putin cu poporul, este o gaska de gunoaie si penali, o organizatie mafiota.

    DINCĂ, 112, POLIȚIȘTI, MAGISTRAT, ARAFAT.... CU LUIZA, ALEXANDRA, CUMPĂNAȘU, RO...

    Unita pt ce ? Valori? Ce valori ? Unita in jurul conducatorului iubit ? Ceva mai concret ?Iar lozinci.....Psd a inceput cu discriminari bugetari vs privati inca din programul electoral totul pt a castiga electoratul asmutit apoi pe cine mai indraznea sa obiecteze .

    Sunt mandra ca sunt AGRAMATA si bine-mi pare

    E-he-he-he...cand vad cum Soarele peste Romania-n RUINE rasare  

    Sunt mandra ca sunt aranjata si cocheta  

    Dar sunt in Romania prima ANALFABETA  

    PSD m-a votat in UNANIMITATE 

    Fiindca INTELECTUAL atata POATE!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb